Selamlar benim 2014 dogumlu aliensar isminde oglun var.birde 20 gunluk aysegul adinda kizim :) en buyuk slklntimiz oglumun yalniz olmasi etrafimizda komsulardan bile hic cocuk olmamasi.oyle bubaldik ki ikimuzde yalnizliktan anlatamam..ben artik ona yetemiyorum.burde kizla ilgilenmem lazim.Kalbim bolunuyor resmen. Uzatmiyim arkadaslar cocuguda kEndiside benim gibi olan varsa buyrun grup kuralim.evde olmasi sart degil cocuklarib da disarda oynayabikecegi ortamlarda bulusalim.EGER BANA KAtTILAN VArSA MSJLARInizi bekLiYorum.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bursali anneler bi bakarmisiniz?
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Er
Merhabalar bursanin neresindesiniz? Ben yildirimdayim 2015 dogumlu kizim var yakinsak beraber oyin etkinlikleri yapabiliriz
Eriklide oturuyoruz canim.2015 hangi ay kizin canim
- 2 Aralık 2014
- 4.215
- 9.599
- 108
Nisan sonuEriklide oturuyoruz canim.2015 hangi ay kizin canim
Erikli biraz uzakmis ya daha yakin olsak beraber etkinlik falan yapardik
Nisan sonu
Erikli biraz uzakmis ya daha yakin olsak beraber etkinlik falan yapardik[/QUOTEsen nerde oturuyorsun.olsun belki tanisiriz