Bursadaki en iyi hekimler.

kuzukusum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2012
99
3
28
Arkadaslar simdiye kadar bir cok doktor degistirmis biri olarak doktor arayan (hamile olan ya da bebis dusunenler) hatunlara yardimci olmak isterim.oncelikle bunlar benim deneyimlerimdir.Bundan 2 yil once doktorun hamlesin demesiyle dusuk yapmam ayni zamanda oldu sasirtici gelebilir size ama durum bu.Kan testinde pozitif cikti ama kontrolde kanamam basladi ve durmadi.Doktor progestron haplari verdi ve kanamanin durmasi icin dua et deyip beni eve gonderdi ama durmadi malesef.Bahar hastanesinden de memnun kalmadigimiz icin Jimere gittik.Oncelikle temiz duzenli ve ilgili bir hastane.Haftasonuna denk geldigi icin herhalde sakindi.ucret konusunda evet pahaliydi ama ilgilerinden memnun kaldim.Neyse benim dusum o ara gerceklersti nobetci doktorda turkan hanimdi onu cagirdilar tanistik.Konuskan anlatan biriydi ama nasil diyeyim guven vermiyordu bana.sonra o hastaneden ayrildi ve simdi UMI plazada kendine yeni bir ofis acti.Sunu da ekleyim Turkan hanim benim icin hic bir problemin yok dedi yasadigimin kimyasal gebelik oldugunu soy

Bursa Zubeyde hanim kadin dogum evi macerasina atildik sonrasinda.Sabah 5 te annemle birlikte dustuk yollara.Suhendan Benderli yi cok duymustum ve daimi doktorum olabilecegi umuduyla onunla tanismak istedim.Istemez olaydim bin pismanim.insanlik disi bir muamele yasaniyor oralarda inanin.Doktorun kapisina bir kagit asili bulduk orda gelenler tek tek isimlerini yaziyordu dusunun saat 5 biz 9.siradayiz.Saat 9 da yardimcisi geldi 15 kisinin adini yazdi gerisini muayene etmeyecek doktor dedi orda bir hengame yasandi tabiki.Doktor geldi muayene basladi iceri girdiginizde yuzunuze bile bkmadan sorulari siraladi.Biraz kiloluysan vay haline sna oyle seyler soyluyor hakaret ediyor ki yerin dibine gir daha iyi.Alttan muayeneyi yapti temiz dedi bir sayfa test istedi hastanede yaptirdim.Oyleden sonra ultrasona alicak 5 saat bekledik.bu arada da 3 lt su ictik herhalde.ultrasonda ayakta gecitrilen o kadar saatten sonra sinirlerimde iyice gevsemisti zaten.doktora durumumu anlattim ama dinlemedigine de emindim hi hi gibi cevaplarla gecistirdi.Ilac vermeden gonderdi beni.Sonradan ogrendim ki yeni cikan yasada muzdarip muayenehanesini kapatmis hastanede devamli calismak zorunda.Saniyorum su aralar tekrar acmistir morali yerine gelmistir 10 dakikada bir hasta bakmaya devam ediyordur.Size tavsiyem birazcik maddi durumunuz iyiyse Zubeyde hanim hastanesinde perisan olmayin.

jale Gurluler icinse UMI Plaza da yeni ofisini acti.Cok seker hareketli atom karinca dedikleri kadar var.Cana yakinligi sizi bagliyor kesinlikle.Yardimcisi yok o yuzden her isi kendi yapiyor zaten o kadar titiz bir kadinin baska birileriyle calismasi da biraz zor gibi.gozume ilisen bir kac detaydan bahsetmek istiyorum size.cok temiz bir doktor oncelikle kendine bakan formda yasina gore oldukca genc ama kokos degil kesinlikle.Simdi diyeceksiniz ki bize ne bunlardan ama kendine ozen gosteren bir doktor hastalarina da ozen gosterir dusuncesindeyim ben.cihazini besmeleyle acan bir doktor Jale Hanim.O davranisi gorunce rahatliyorsunuz.Masaya yatirdiginda cihazi yaklastirirken ilk hamlede elinizden tutan bir doktor jale hanim.neyse uzatmadan tedavi surecine gelelim.bendeki problemi tespit etti.daha once farkli bursa disindan da baska doktorlara gitmeme ragmen bende ki sorunu bulamamislardi.Sorunla ilgili ozelden yazarsaniz konusabiliriz cunku bu pek cok doktorun atladigi bir durum.

Gelelim Prof.Dr.Gurkan Uncu ya 10 numara sahane bir adam.Seveni oldugu kadar nefret edeni de cok o ayri cunku kendi dalinda en iyisi egosu da bu sebepten birazcik kabarik normal.Muayene saatlerini atlamayan gerekli durumlarda kendi arayip bizzat sizi bilgilendiren konuskan sorularinizi cevaplayan ve anlamadiginizi bir sekilde anlayip(hoca olmasindan kaynakli bi durum herhalde)maket uzerinde size ders anlatir gibi sorularinizi cevaplandiran bir doktor Gurkan Hoca...Simdi gelelim sadete muayene ucreti evet pahali cok pahali dogumlarini ya da gerekli operasyonlarini Acibadem hastanesinde yapiyor ama cok guzel is cikartiyor.Eger maddi durumunuz uygunsa kesinlikle PROF.DR.GURKAN UNCU arkadaslar baska yerlerde ne vaktinizi ne de paranizi heba edin.
Merak ettiginiz seyleri ozelden seve seve cevaplarim.
Guzel gunleriniz olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…