Arkadaslar simdiye kadar bir cok doktor degistirmis biri olarak doktor arayan (hamile olan ya da bebis dusunenler) hatunlara yardimci olmak isterim.oncelikle bunlar benim deneyimlerimdir.Bundan 2 yil once doktorun hamlesin demesiyle dusuk yapmam ayni zamanda oldu sasirtici gelebilir size ama durum bu.Kan testinde pozitif cikti ama kontrolde kanamam basladi ve durmadi.Doktor progestron haplari verdi ve kanamanin durmasi icin dua et deyip beni eve gonderdi ama durmadi malesef.Bahar hastanesinden de memnun kalmadigimiz icin Jimere gittik.Oncelikle temiz duzenli ve ilgili bir hastane.Haftasonuna denk geldigi icin herhalde sakindi.ucret konusunda evet pahaliydi ama ilgilerinden memnun kaldim.Neyse benim dusum o ara gerceklersti nobetci doktorda turkan hanimdi onu cagirdilar tanistik.Konuskan anlatan biriydi ama nasil diyeyim guven vermiyordu bana.sonra o hastaneden ayrildi ve simdi UMI plazada kendine yeni bir ofis acti.Sunu da ekleyim Turkan hanim benim icin hic bir problemin yok dedi yasadigimin kimyasal gebelik oldugunu soy