Bursa'da yüzüne estetik lazer yaptıranlar var mı? doktor tavsiyesi

emosrosa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2021
1
0
37
merhaba hanımlar. benim yüzümde gül hastalığı var ve henüz çok ileri seviyede değil. bunun için lazer yaptırmak istiyorum daha fazla ilerlemeden. bunun için önceliğim bursa olmak üzere iyi bir doktor arıyorum. daha önce franksiyonel lazer benzeri veya farklı bir tedavi denemiş/sonuç almış olanlar varsa öğrenmek isterim.

bennn kesinlikle oneririm onceki mesajlarimdan da durumlarimdan da gorebilirsin bizzat kendim yaptirdim op.dr. baris korkmazdan inanilmaz memnunum kesinlikle oneririm arastirin isterseniz

Bence lazer yaptırmayın benim kullandığım ürünleri kullanın çünkü benimkisi geçti ben bile inanmıyorum

Merhabalar, kırmızı yüz, gül hastalığı, gibi sorunlar cildi, hem hassas hem de kuru bir hale getiriyor. Aynı sorun bende de var. Uzman bir dermatolog tarafından her şeyden önce kılcal damar tedavisi yaptırmam gerektiği söylendi. Çünkü kılcal damarlar lazerle yok edilmeden bu sorun ortadan kalkmıyor. Aslında kırmızılık beni rahatsız etmiyordu, ben çukur izleri için franksiyonel lazer yaptırmak istiyordum, fakat kılcal damarlar gitmeden hiç bir işlem yapılmaması gerekiyormuş. Çünkü hem cildi hassaslastiriyor hem kurutuyor hem de lekeleri besliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…