Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bursa'da YÖNDER veya KÜÇÜK ŞEYLER ANAOKULU ile tanışan var mı aramızda hanımlar?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

yalel

Begüm'ün Annesi...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
5.494
45
Merhaba hanımlar..

Bursadayız, kızım henüz 3,5 yaşında.
Geçen sene aslında verecektim anaokuluna ama, başarısız bir deneme gerçekleştirdik ve geri adım atmak durumunda kaldık.

Bu eylülde, anaokuluna başlamak istiyoruz nasipse.
Altınşehir tarafında oturuyoruz.

Ulaşım açısından biraz ters olmakla birlikte, Küçük Şeyler Anaokulu'na takıldı kafam bugünlerde. Bir de NİLVAK-altınşehir var tabi.
Küçük Şeyler ve YÖNDER, bildiğim ve web sitelerinden anladığım kadarıyla, Üstün Dökmen'e ait.
Ben, Üstün Hoca'yı çok severim, kitaplarını hiç kaçırmam, zihniyet olarak kendime yakın bulurum.

Fakat okullar tabi yöneticiler tarafından yönetiliyor, eğitim kadrosu, vvb.. derken içeriği belli olamayabilir diye düşünüyorum.
*
Acaba KK'da daha önce KÜÇÜK ŞEYLER veya YÖNDER OKULLARI ile tanışmış kimse var mıdır? Yorumları nasıldır?
Merakla beklemekteyim...

Merhaba,

Merhaba,

Küçük Şeyler ve Yönder Okulları velisi olarak bu yazıyı atlamak istemedim.

Kızım 2 yıldır Küçük Şeyler'e devam ediyor, tabii benim de ilk aşamada tereddütlerim oldu, ilk çocuğum ve anaokuluna kadar herşeyiyle ben ilgilendim. Bu nedenle anaokulu seçimi benim için tam bir kabusa dönüştü. Uzun araştırmalar sonucu Üstün Dökmen Hoca'nın da eğitim felsefesine güvenerek çocuğumu Küçük Şeyler Anaokulu'na verdim. Çocuğumda kısa sürede kendini ifade edebilme ve sosyalleşme anlamında farklılıkları gözlemledim ve ne kadar doğru bir karar vediğimi bir kez daha anladım.

Kadro açısından da öğretmenimizden çok memnun kaldık, zaten herşey merkezin denetiminde gerçekleştiriliyor. İşlenilen konulardan tutun yemek listesine kadar merkezle senkronize bir biçimde hareket ediliyor. O açıdan tüm şubelerdeki standartların aynı olduğundan emin olabilirsiniz.

Çocuğum ilkokula da Yönder'de başlayacak. Benim amacım hem sosyal açıdan hem akademik açıdan gelişmiş ve psikolojik anlamda özgüveni tam olan bir çocuk yetiştirmek. Bunu Bursa'da verebilecek tek okul burası diye düşünüyorum. Çocuğuma yarış atı gibi davranılmasını ve çocuğumun sürekli sınav stresinde bir genç kızlık dönemi geçirmesini istemiyorum.

Yönder Okulları'nı tercih ederken de eğitim kadrosuna kadar herşeyi didik didik inceledim. Şu an doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum. Herkesin farklı beklentileri mutlaka olacaktır ama ben karar aşamasında mutlaka görüşmenizi öneriyorum.

Merhaba hanımlar..

Bursadayız, kızım henüz 3,5 yaşında.
Geçen sene aslında verecektim anaokuluna ama, başarısız bir deneme gerçekleştirdik ve geri adım atmak durumunda kaldık.

Bu eylülde, anaokuluna başlamak istiyoruz nasipse.
Altınşehir tarafında oturuyoruz.

Ulaşım açısından biraz ters olmakla birlikte, Küçük Şeyler Anaokulu'na takıldı kafam bugünlerde. Bir de NİLVAK-altınşehir var tabi.
Küçük Şeyler ve YÖNDER, bildiğim ve web sitelerinden anladığım kadarıyla, Üstün Dökmen'e ait.
Ben, Üstün Hoca'yı çok severim, kitaplarını hiç kaçırmam, zihniyet olarak kendime yakın bulurum.

Fakat okullar tabi yöneticiler tarafından yönetiliyor, eğitim kadrosu, vvb.. derken içeriği belli olamayabilir diye düşünüyorum.
*
Acaba KK'da daha önce KÜÇÜK ŞEYLER veya YÖNDER OKULLARI ile tanışmış kimse var mıdır? Yorumları nasıldır?
Merakla beklemekteyim...

Ben de küçük şeyleri düşünüyorum ama tam karar veremedim. Rica etsem farklarını biraz anlatabilir misiniz?

Beşevler de oturuyorum evimize yakın ama dini eğitim yok sanırım o yüzden hiç düşünmedim orayı gönderen arkadaş acaba aylık ne kadar..

Beşevler de oturuyorum evimize yakın ama dini eğitim yok sanırım o yüzden hiç düşünmedim orayı gönderen arkadaş acaba aylık ne kadar..
hangi kreste dini eğitim verılıyor kı hem ne gerek var sız verın dını egıtımını yada bellı bır yasa gelınce kendısı ogrensın

Kreş fiyatları ne durumda peki? Benimde 5,5 yaşında kızım onu vereceğiz anaokulu arıyoruz.

Kızım için okul arayışına girdiğim dönemde Prof. Üstün Dökmeni çok seven ve yakından takip eden biri olarak hiç süphesiz Yönder Okullarından yana tercihimi yaptım. Eğitim başarısı haricinde değerlere önem veren, çocuklarınıza sanki kendi çocuğuymuş gibi yaklaşan insani olarak üst düzey öğretmenlerin olduğu, muhteşem bir eğitim kadrosuna sahip. Çocuğunuzu huzurlu bir aile ortamı sağlamanın mutluluğunu yaşamak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum.

Kızım için okul arayışına girdiğim dönemde Prof. Üstün Dökmeni çok seven ve yakından takip eden biri olarak hiç süphesiz Yönder Okullarından yana tercihimi yaptım. Eğitim başarısı haricinde değerlere önem veren, çocuklarınıza sanki kendi çocuğuymuş gibi yaklaşan insani olarak üst düzey öğretmenlerin olduğu, muhteşem bir eğitim kadrosuna sahip. Çocuğunuzu huzurlu bir aile ortamı sağlamanın mutluluğunu yaşamak istiyorsanız kesinlikle tavsiye ediyorum.
kaç yaşından ıtıbaren alıyorlar ve ucret ne kadar acaba?

Merhaba, 3 yaş itibariyle okula başlanabilir. Ücret konusunda gidip görüşmenizde fayda var.

X