Bursa'da yaşayanlar bildiğiniz güzel bir kuaför var mı?

sekerportakalii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2012
222
0
Kızlar cok cok ufak bir dert bu. Fakat saçlarım berbat halde. Saçlarım kıvırcık fakat yıllardır duzlestiriyorum.yiprandiii. Kıvırcık yüzüme hiç yakışmıyor görseniz.. Kahkullerim var iki yandan kıvrık ama bir tarafı duzlestirirken koptu kısacık kaldı. Berbatt. Yandan kahkul istiyorum aslında ama Bursada bildiğiniz güzel bir kuaför var mı? Roma kuaför var koruparkta. Tavsiye eder misiniz? Saclarima şekil verdirmek istiyorum+kesim. Güvenebilecegim kesimi düzgün yapan kuaförleri söylerseniz minnettar olurum moralim bozuldu aynaya bakamıyorum koptu bildiğiniz. ( Fiyatlar hakkindada bilgi verirseniz cok cok seviniriiimm.

Romaya gitmedim hiç tuzludur ama nerede oturuyorsun? Osmangazidemisin? Bizim burada bir kuaför var küçük bir yer ama çok iyi kesiyor arkadaşlarım çok memnun.

Romaya gitmedim hiç tuzludur ama nerede oturuyorsun? Osmangazidemisin? Bizim burada bir kuaför var küçük bir yer ama çok iyi kesiyor arkadaşlarım çok memnun.

Evet osmangazidenim. Esentepe civarlari biliyosundur. Adı ne acaba ve tam adres? Sacimin daha mahvolmasindan korkuyorum suan cok kötü..

bende daha dün sacımı kestirdim boyattım bakım yaptırdım. erdal gürdal ihsaniyede internet siteside var incele istersen kesim yıkama fön dahil 35 lira

bende daha dün sacımı kestirdim boyattım bakım yaptırdım. erdal gürdal ihsaniyede internet siteside var incele istersen kesim yıkama fön dahil 35 lira

Fiyatı gerçekten çok uygun,kesimden memnun musunuz peki? Bazı yerler öyle bir kesiyor ki daha beter yapıyorlar. Simdi netten bakacağım çok tesekkürler.

vip hair kuaför salano hem kükürtlüde hemde fsm de var fiyatları bilmiyorum. Arkadaşım gitmişti ona güzeldi kesimi.

Sayın sekerportakalii,

kurallar gereği açacağınız her konuyu forumda var olan ilgili bölümlere açmak zorundasınız, konularınızı uygun bölümlere açmamanız halinde uyarı alırsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…