Arkadaşlar bence hemen eleştiri oklarını fırlatmayalım.. Belli ki acı çekiyor, zor durumda, insan böyle anlarda acısı geçsin hafiflesin diye aklına ne gelirse yapmaya ya da destek almaya çalışıyor. Evet gerçekten de yaşamayan bilemez.
Neredeyse bir yıl olacak ama evliliğin eşiğinden döndüm çok acı çektim çok zor atlattım.
O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Ama lütfen sakin kalmaya çalış ve şunu hiç aklından çıkarma bu hayatta kader diye geçilmez bir kale var. O olmaz diyorsa bir şeyler olmuyor, sen ne yaparsan yap olduramıyorsun, Hayat seni şu an önemli bir şeyle imtihan ediyor, ama bu yaşadıkların sayesinde güçleniyor daha iyi savaşmaya başlıyorsun. Ve acı hiç bir zaman ilk gün ki gibi kalmıyor, tıpkı bir yerin kesildiğinde oluşan yara gibi..her gün biraz daha üstü kapanıyor.
Neden diye soruyorsun eminim niye benim başıma geldi, neden acı çekiyorum, başkaları mutlu iken ben neden mutsuzum gibi bir sürü soru çınlıyor kulaklarında..Ama dedim ya zaman her şeyin ilacı, şimdi neyi ne kadar söylesem de yaşayarak görmek durumundasın.. Umarım hakkında hayırlısı olur. Uzun zaman olmuş son durumun nedir bilmiyorum ama dilerim ki daha iyisindir.Yazmak istersen her zaman dertleşir konuşuruz, ama buluşma hususu hakikaten sağlıklı bir karar olmaz, bu platformun sağladığı en büyük kolaylık tanımadığın insanlarla ortak dertleri paylaşıp rahatlayabilmek, psikoterapi gibi. Bana ciddi anlamda fayda sağladı, burada paylaşmaya devam et bence
Sevgiler, selamlar