Bursada yaşayan/bursayı bilen hanımlar bir bakabilirmiiii....

gzddmrlli

You can if you think you can
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
3.047
3.041
78
Öncelikle lüüüüüütfen rica ediyorum site yöneticilerinden konum hemen taşınmasınnn... Sizde bilirsinizki BDV dışında hareketli olan pek fazla bölüm yok forumda.Konum taşındığı anda 1-2 yorumdan fazlasını alamadığım için açtığım konudan ihtiyacım olan dönüşleri alamıyorum

Hanımlarrrr mesele şu ki Bursa'da iyi bir Epilasyon merkezine ihtiyacım var.Fiyatlarıda benim için önemli tabi.Google'da arattığım zaman çok fazla yer buluyorum evet,ama iyimi kötümü fiyatları nedir bu tarz bilgilere katiyen ulaşamadım.. Varmı aranızda gören bilen duyan giden.Bir el atın bana

Zafer plazada var cnm bide koruparkta arastirdinmi

Ya birsürü yerde buldum zaten ama dediğim gibi birincisi gerçekten işe yararmı güzelmi iyi biyermi? ikincisi fiyatları nedir.Genel olarak bilen duyan yaptıran kişilerden dönüş almaya çalışıyorum o yüzden Bahar Hastanesindede varmış mesela ve ben hastanede yaptırma durumuna daha sıcak bakıyorum aslında.Ama gerçekten işe yarayan beni boşuna uğraştırmayan parama yazık etmicek biyere ihtiyacım var.Çünkü izmitte gitmiştim kol altına ve işe yaramadı resmen.

Kuzenim zaferdeki yerde yaptırmıştı. Çok da memnundu. Ama fiyat bilmiyorum maalesef.

Teşekkür ederim yarın bi arıyım en iyisi internette epilasyon merkezleriyle ilgili gerçekçi yorumlar bulmak çok zor.Sadece merkezlerin kendi sitelerindeki yorumlar.Güvenilirlik sıfır yani.Bakalım artık çok teşekkürler :)

Benin arkadaşım gidiyor kizin her tarafına yapıyorlar cokda memnun ilk azalma olmuş sonra da cikmamaya baslamis hem de fiyatı çok uygun. Tüm vücut seansı hatırlamıyorum. 650 tlye yaptırıyor. Fsm ' de bir yerde ismini hatırlayamıyorum. Yarin is yerinde gördüğümde sorar yazarım istersen. Gerçi buradan isim yazabilir miyiz bilmiyorum. Reklama falan girer mi? Ogreneyimde sonra bir cagresine bakarız artik.

Ben fsm de bir yerde yaptırdım baska bi tedavi sebebiyle yarım bıraktım ama o gittigim süre boyunca cok memnundum işe yariyordu.

Fsm'de Acıbadem'in orada bir yere gitmiştim 2 yıl önceydi ben beğenmiştim ama adı neydi hatırlamıyorum bu Acıbademin tam karşısındaydı Hacivat Baklavanın.Bu tür yerleri Fsm,Nilüfer,Çekirge de gitmenizi tavsiye ederim.Sacha güzellik merkezi vardı ama baya pahalı bir yerdir.

Ama çok saçma konunun burada olması

Çok saçma olduğunun tabiki farkındayım ama bütün forum BDV'de takılıyor resmen.Birilerinin güzellik bakım kısmına girip konumu görüp cevap yazması çokkk düşük ihtimal.Ve hatta bakıcak kişininde bursadan biri olması. O yüzden ben cevapları alana kadar kalmasını rica ettim sonradan zaten taşınıyor:)

Canım Bursa a yer bilmiyorum ama hastanede yaptırmanı öneririm. Bu işi yapan biri olarak. :)

Ben fsm de bir yerde yaptırdım baska bi tedavi sebebiyle yarım bıraktım ama o gittigim süre boyunca cok memnundum işe yariyordu.

Teşekkür ederim hepinize hanımlar.Bir kaç kişide FSM'de zeynep kırkerden bahsetmişti.Aradım fiyat aldım.Fiyatıda gayet uygun geldi.Oraya başlicam artıık kısmet bakalım.Insallah işe yarar

Besevlerde basak guzellik salonu var canim ben baska islemler icin gitmistim lazer yaptirmadim ama oradaki kadinlar cok memnundu bir gorus istersen

Teşekkür ederim hepinize hanımlar.Bir kaç kişide FSM'de zeynep kırkerden bahsetmişti.Aradım fiyat aldım.Fiyatıda gayet uygun geldi.Oraya başlicam artıık kısmet bakalım.Insallah işe yarar
Aynen zeynep kirker benim yaptırdığım yer de. Güzel temiz ve sonuc veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…