aras bende 33 haftalık hamileyim. öncelikle Allah kolay doğumlar versin. ben de evrim hanımın hastasıyım. şimdiye kadar sakinliğiyle güler yüzüyle memnun etti beni gayet sorunsuz geldik bu zamana evrim hanımın doğumda da aynı olacağını ümit ediyorum. gelişmelerden haberdar edersen sevinirim.
merhabalar. sanırım her ikinizde şuan bebişlerinizi seviyorsunuz. ben şuan 32. haftadayım ve evrim aydın a gidiyorum en başından beri. bana doğum ile iligili deneyimlerinizi ve evrim hanımı anlatırsanız çok sevinirim.
gerçekten çok şaşırdım bursanın bi numaralı doktoru ziya bey nasıl böyle bişey yapmış olabilir
ben ahmet yılmazı bıraktım ona başladım ve 10 tane doğursam gene ziya çetin derim çünkü çok profosyonel eli hafif merhametli saygılı beyefendi
ama sizin ki kötü bi tecrübe olmuş ben çok arkadaşlarımı yönlendirdim hepside çok memnun
Evet duyan herkes şaşırıyo ama bende 4 aydan itibaren yürüdükçe kanamam olmasına rağmen gittim.Bi sorun yok yatmana gerek yok ve 1 hafta sonra doğum gerçekleşti ki özel muyananesine giden bir hastaydım...
Ben jimerde Cenk Aşkalli yi tavsiye ederim..Benim 2. doğumum ve yine ona gidiyorum..Erken doğum tehlikem var ve çok ilgili sağolsun bir kez aradığımda telini açmadığını görmedim..
merhaba,
bende dorukta hatice hanma gittim iki kez öyle özel olarak seçtiğim bir doktor değildi ama evrim ve sevil hanım ile ilgili güzel şeyler duydum. on haftalık hamileyim. iki hafta sonra muayenem var. evrim ve sevil hanım arasında kararsız kaldım. iki arkadaşım da sevil hn.da doğum yaptı,ama birisinin doğumu yılbaşı tatiline denk geliyor ve ben burada olmayacağım diye erken almıştı bebeği suni sancıyla arkadaşımın o halini hatırladıkça içim acıyorbenim de muhtemel doğum tarihim aralık sonu gibi :)
evrim han hakkında yorum alabilir miyim ltfn...
Ben cevap vermekte biraz gecikmiş oluyorum mesajını Hairan ayında atmışsın. Ben Evrim Aydın'a gidiyorum ve kesinlikle tavisye ederim çok iyi güleryüzlü ve işini iyi yapan bir doktor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?