• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Bursada yardımcı bayan arıyorum

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

cipcon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
18
0
86
Bursa
Mayıs ayına kadar ataevler mayıstan sonra bademli semtinde ev işlerinde yemek ve ütü de yardımcı bayan arıyorum.lütfen ilgilenen varsa yazsın

Mayıs ayına kadar ataevler mayıstan sonra bademli semtinde ev işlerinde yemek ve ütü de yardımcı bayan arıyorum.lütfen ilgilenen varsa yazsın

ben ulaşmaya çalışıorum fakat aramaıosunuz bulduysanız söylersenız sevınırım ben iş arıyorum işe çok ıhtıyacım var yardımcı olursanız ınanın çok sevınırımm ..tel bırakıorum fakat sılıor editörler yasakmış galıba burdan mesaj atarsan en azından ararız bırbırımızıı

slmm ben hala szden haber beklıorum canım ulasırmısınız acele bana temız kendı bılen sadık bayanmım güvenılır yapıya sahıbım lütfen beklıorum:)inanınnkı işe çok ıhtıyacım :a015:cım var

Bursa/Mudanya-Güzelyalı ilçesinde ikamet eden annemin yanında geceli-gundüzlü kalabilecek yardımcı bayan elemana ihtiyaç duyulmaktadır. Annemiz son derece sağlıklı olup bakıma muhtaç değildir. Bu nedenle, BU İŞ KESİNLİKLE YAŞLI HASTA BAKIM İŞİ DEĞİLDİR...Sadece ev arkadaşı olarak kalacak, kendi evi gibi ev işlerini kriz ortamına uygun makul bir ücret karşılığında yapabilecek bir bayan elaman aranmaktadır. Aile bağı ve çocuğu olmaması tercih sebebi olacaktır. DUYURULUR.

XXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Back