Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben daha önce 3 tane deneme istanbulda bir hastanede denedik hepsi negatif daha sonra geçen sene bursa tüp bebek merkezinde denedik ve tuttu ama bebeklerimi kaybettim şimdi dinlenmedeyim kısmet yüce mevla herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah hepimize benim dr özer kutlu
merhaba ..ben de acıbadem de başladım.doğum kontrol hapım bitti ve yaklaşık 3 gün önce lucrin iğnelerine başladım..eşimden kaynaklanan sebeblerden dolayı microenjeksiyon tedavisine başladık..hakkımızda ve hakkınızda hayırlısı...
canım bende ilk denememi iyidir diye malesef istanbulda yaptırdım.Ama hayatımın en büyük hatasını yapmışım şimdi bursada yaptırdım ve pozitif değerleri gördüm ama kan değerlerimde yeteri kadar artış yok bu yüzden daha ne olduğu belli değil ayın on üçünde kese görmeye gideceğiz yani mucize bekliyorum.Ama bursada yaptırmaktan memnunum.Canım sanada Allah kolaylık versin ama yazını okurken içimden şu geçti bu sefer kesin olur
bursa tup bebkte dr kim canım.............güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah hepimiz için en hayırlı olanı yaşarız
dr özer kutlu geçen sene kısa bir süre ordaydı şimdi özel muayenesinde tekrar yumurta toplamayı ve transfer işlemini yaparken geliyor bursatup bebek merkezine armağan beyide tanıyorum çok iyi bir drarmağan bey canım doktorum senin doktorun kim