Bursada tüp bebek yaptıranlar

hkafkan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2008
7
0
86
Bursa
Kızlar yardımınıza çok ihityacım var.

Tüp bebek yaptrıma kararı aldık.Yalnız kararsızım.
Bursa tüp bebk merkezi mi yoksa acıbadem tüp bebek merekezimi
Yaptıranlar yorumlarını paylaşabilir mi?
Ayrıca ilaçlar dahil yani herşeydahil ne kadar fiyata mal olur bilgi verebilir misiniz?

Fiyatları öğrendim.
Acıbadem 1 tüp bebek =3950 tl+1500 tl ilaç (yaklaşık)
2. tüp bebek=3200 tl
3.tüp bebek =bedeva

Bursa tüp bebek merkezi=2900 tl+1500 tl ilaç (yaklaşık)

Ayrıca Bonus karta 6 ay taksit-World karta 12 ay taksit yapıyorlar.

Fiyat anlamında Bursa tüp bebek merkezi daha uygun. ancak kalite anlamında bilemiyorum.

Kızlar her iki yerdede yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi acaba??? Lütfen kafam çok karışık.

Fiyatları öğrendim.
Acıbadem 1 tüp bebek =3950 tl+1500 tl ilaç (yaklaşık)
2. tüp bebek=3200 tl
3.tüp bebek =bedeva

Bursa tüp bebek merkezi=2900 tl+1500 tl ilaç (yaklaşık)

Ayrıca Bonus karta 6 ay taksit-World karta 12 ay taksit yapıyorlar.

Fiyat anlamında Bursa tüp bebek merkezi daha uygun. ancak kalite anlamında bilemiyorum.

Kızlar her iki yerdede yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilir mi acaba??? Lütfen kafam çok karışık.

merhaba canım ben 2 defa bursa tüp bebek merkezinde denedim 2side tuttu bebişlerim fakat kan pıhtılaşması nedeniyle kaybettim onları şimdi 3. denicez doktorum prof. osman develioğlu bursa art de 3. orda olcak galiba tam emin değilim acıbademdende çok arkadaş memnun tabi birazda şans işi hakkında hayırlısı olsun

Yorumunuz için tşk.

Beni eşimde sperm sayısı az. sayı 5-8 milyon.
rahim içi film çektirdim sorun yok. iki kere aşılama yapıldı. sonuç negatif. bende artık tüp bebek düşünüyorum. ama çok stresteyim. nereyi tercih etmem konusunda kararsızım. bu işler nasip işi artık.

bursa acıbademde ilk tup bebek denemesı 4250 tl. ancak çidere uye olursanız ılk muayene ucretsız ve tedavı ucretı 3612 tl oluo:D

kızlar bende 4 yıllık evliyim 2 kez aşılama oldu.ama başarısız.şimdi tüp bebek düşünüyoruz araştırmaya başladım.yaptıranlar paylaşırısınız

Back