Bursada tavsiye edebileceğiniz psikiyatri doktoru varmı arkadaşlar..acillll....

sbilge

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
426
1
296
Bursa
Tavsiyelerinizi bekliyorum bursalı arkadaşlar...tanınmış bir psikiyatri doktoru arıyorum...tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler...

Ben Tıp fakültesi Selçuk Kırlı 'yı tavsiye ederim Kurtuluş Alp'e de gittim ama memnun kalmadım.. Hatta çok psikiyatri gezdim.. Selçuk Kırlı bence bitane..

sbilge canım özel mesaj yazamıyorum 50 mesaja tamamlamam lazım. Ben o yazdığın doktora gitmedim. Onun için birşey diyemiyorum canım. Ama 4-5 psikiyatriye gittim ama en çok Selçuk hocadan memnun kaldım prof. nede olsa ilaç ayarlamanı çok iyi yapıyor yani ne zaman düşürüp ne zaman yükseltmen gerektiğini... Beni o iyileştirdi.. Ben 5 yıldır Yaygın anksiyeteyle mücadele ettim. Şuan ilaçları bırakma aşamasındayım. Zor bırakılan ilaçlar kullanmama rağmen sayesinde zorluk çekmiyorum. Kendimde mücadele veriyorum tabiki..Çok pozitif bir insan ama dersen ki ben psikoterapi istiyorum selçuk Kırlı çok uygun bir isim olmayabilir.

nilüfer de mehmet demirel e de gidebilirsin cnm

osmangazi tıp merkezinde psikiyatris var bende ona gitmiştim ve çok memnun kalmıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…