bursada satılık kiralık daire biraz peşinatlı geri kalanı taksitle

akillibidikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
1.425
11
merhaba bayanlar
bursa yıldırma bu sene tayini çıkmış bir öğretmenim ama kiralık daire fiyatları yüksek geldi 550-1000 tl ye kadar kira fiyatları var...
bazı şehirlerde inşaat şirketleri 15-20milyar civarında peşinatla daire satıp kalanı daire tesliminde taksitle ödeme planı yapıyorlar bursada bu şekilde önerebileceğiz bir şirket var mı...
tokinin daireleri ilk başvuran için yüne düşük bir peşinat ve kalanıda düşük taksitlerle oluyor bu şekilde tokinin yeni yapacağı evler var mı malum daha öncekilere ev sahipleride büyük bir fiyat koyarak oldukça pahalıya denk geliyor....
tabi bütün bunların olabilmesi için birikim şart birikim içinde uygun fiyata kiralık dairede oturmak lazım ne önerirsiniz

bursa yıldırım halk eğitim merkezi eğitim mh civarında 120metrekare doğalgaz kaloriferli ev arıyorum eylülün ilk haftası tutmam lazım

Merhaba nedense özel msj yazamadım sana buradan cevap veriyorum.

Çok teşekkürler sizlerinde geçmiş bayramı mübarek olsun.
Maalesef henüz bir haber çıkmadı. Tekrardan sorarım gelişme var mı? diye.

Bu arada konunu da görmüş bulundum.
Biz 4 ay önce evimize taşındık Yıldırımda. Ali bostancı inşaat tan aldık dairemizi. İnternet siteleri de var.
Geçen yıl ağustosta topraktan girmiştik. Bursa ya gelince detaylı araştırırsın.
O zaman 15.000 TL verdik. Kalanını tapu tesliminde banka kredisi kullandık 10 yıl vadeli. şuan 1.070,00 TL. ödüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…