Neyiniz var söyleseydiniz belki hangisine gitmeniz gerektigi hususunda bi yönlendiren olurdu
2 çocuklu bekar biriyim ve hayata dair herşeye o kadar kararsızım ki her adımım yanlış gibi çocuklarımda bende mutsuzum ve gerektiği gibi annelik yapamıyorum ve burda anlatamayacağım bi çok şey var malesefNeyiniz var söyleseydiniz belki hangisine gitmeniz gerektigi hususunda bi yönlendiren olurdu.
Evet ama hangi doktorla görüşmeliyim bilmiyorum.Online terapiler oldukca uygun fiyatli oluyor direk googledan bakabilirsiniz hem de covid açısından riske girmemiş olursunuz. Ben kendim denemedim ama düşünüyorum
Bu biraz şans işi. Yerinizde olsam psikiyatristten randevu alırdım devlet hastanesi de olsa, cunku annelik yapamiyorum demissiniz, cocuklariniz icin ilac kullanin derim. Ek olarak da online terapi mutlaka alin, bulundugunuz yerde devlet hastanesinde hızlı imkan var midir bilmiyorum muhtemelen yoktur, o yuzden bunu kendiniz karsilamaniz lazim ama online oldukca uygun oluyor görüntülü 45 dk seans 150 tl filandi. Normalde yuz yuze 400 tl gibi bir fiyat hatirliyorum.Evet ama hangi doktorla görüşmeliyim bilmiyorum.
Merhabalar,Hayırlı akşamlar hanımlar uzun süredir takipçi ve sessiz bir üyeyim. Destek almaya ihtiyacım var ama psikiyatri mi yoksa psikoloğa mı gitmeliyim bilmiyorum. Bana gerçekten yardımcı olabilecek ve fiyat olarakta uçuk rakamlar istemeyen birini tavsiye edebilecek olan var mı. Bursada yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?