• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da özel ders (öğretmenlik mezunuyum ve deneyimliyim)

mithrayel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2008
5
0
86
42
Bursa
Merhaba arkadaşlar.

Öncelikle bu başlık altında iş arayan tüm arkadaşlarıma bol şans dilerim.

Öğretmenlik mezunuyum. Yıllarca özel sektörde çeşitli görevlerde çalıştım. Kısaca kendimi tanıtmam gerekirse, 30 yaşındayım, evliyim, çocuğum yok. Çocuk düşündüğümüz için işten ayrılmaya karar verdim :)

İlköğretim seviyesinde çocuğu olan çalışan arkadaşlarım, çocuğunuzun ödevlerine yardımcı olmak(ödevini yaparak değil, yapmasını sağlayarak), eksiklerini gidermek ve kalabalık ortam yerine birebir eğitim tekniği sayesinde kendisine uygun eğitim yöntemi ile gelişimine katkı sağlayacak birisini arıyorsanız özelden mesaj atabilirsiniz.

Hafta içi 2 gün (sizin belirleyeceğiniz günlerde) kendi evimde ya da sizin evinizde eğitim verebilirim, günlük ücret belirleyeceğimiz çalışma yöntemine göre değişecektir. Örnek vermek gerekirse, eğer sadece derslerine yardım ve eksiklerini gidermek istiyorsanız günde 2 saat, (bir saati ödevlerinin gözden geçirilmesi, 1 saati eksiklerinin tamamlanması şeklinde olabilir) toplamda günlük 50 tl. Normal derslerinin yanı sıra İngilizce dersi de ilave isterseniz haftada 3 gün, günde 2 saat, günlük ücreti 80 tl.

not: Evimde bir kedim bir köpeğim var. Aşıları tam. Eğitim esnasında çocuğunuzun yakınlarında olmayacaklar ama çocuğunuz eve ilk girdiğinde karşılaşabilirler :) Saldırganlık gibi bir huyları yok, aksine çocukları çok seviyorlar. Ancak rahatsız olan olacaksa kendi evinde ders verebilirim. Benim evim Namazgah'ta.

Teşekkür ederim. :42:

Back