tel takmadan oncesi 4 ortodontist dolastim ucu dis cekerim dedi sonuncu gittigim semin abla cekimsiz yaparim dedi inanmadim.1. ortodontist 3 sene surer iki dis cekerim demisti,ikinci ortodontist dort dis cekerim demisti 2.5 sene surermis,ucuncu ortodontist iki dis cekerim 2 sene surer dedi...veee...11 ayda semin abla dis cekmeden bitirdi....kesinlikle bekleme odasinda hastalarla konusun tedavi surelerini sorun hastalara..cok dolasmamin sonucunda saglam dislerimi kaybetmeden tedavim bitti.
benim tellerim 1 yıl önce çıktı
başta 2 ay normal braketlerden kullanmıştım sonra seramik tabanlı daha görsel bi braketle değiştirdi onları doktorum
diş çektirme konusu dikkatimi çektiği için yazıyorum
tabiki sen daha iyi bilirsin canım ama ben de 9 doktor gezdikten sonra karar verdim tel taktırmaya
9 tanesi de 4 dişimin çekilmesi gerektiğini söylemişti
ama son gittiğim doktor çekilmesinin çene yapısına büyük zararlar verdiğini söyledi,ileriki yaşlarda bunun sıkıntısını çekersin dedi ve hiç bi dişimi çekmeden
-ki şöyle bi bakınca dahi resmen nasıl düzelecek bunlar yer yok diyordum :) -
ve tedavi süresince çok sıkı takip etti ve 7 ayda tedavim bitti çok kısa sürede gerçekten harika bi sonuç aldım.Çok yakın bi arkadaşım 3 dişini çektirmişti ama tedavi bitince diş aralarında boşluk kaldı başta şeffaf braketlerle 6 ay gece 6 ay gündüz takarak düzeleceğini söyledi doktor ama 2 sene geçti gerçekten boşluklarda ufacık bi değişme olmadı.sadece yazmak istedim sen çok daha iyi bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?