• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da ortodontist uzmanı aranıyor.

afra1685

Afra
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
264
23
118
Bursa
[/COLOR]mERHABA arkadaşlar sağ alt ve üst dişilerimde oturmayan dişlerim var ..bursada birkaç ortodontist uzmanına gittim ..bana 5 dişinin alınması gerektiğini söyledi çoğuda bunu söylüyor benim şuan bir gömük 20 lik dişim var onuda aldırdıktan sonra bir köpek dişim yukarıda duruyor onun inmesini istiyorum düzgün olması için :59:ama ben bir çok dişimin alınmasını istemiyorum düpedüz dişsiz kalıcam ama :59:Biliyorum onların dedikleini uymazsak tedaviye başlamıyorlar ama benim sorunum sağ tarafımdaki üst köpek dişinin ve alt köpek dişinin oturması beni anlıyacak doktor istiyorum ama :59:Yardımcı olursanız sevinirm kızlar bende rahatça gülmek istiyorum artık:14:

Son düzenleme:
canım bursada altıparmakta doktor murat sellek var çok anlayışlı ve ücret konusundada çok yardımcı bir insan ben de 23 yaşındayım ve şuan diş tellerim var 5 ay oldu bu kışın inş çıkıcak benimde sağlam 2 dişim çekildi sorunumda sadece ön iki dişim çok az üsr üstte gelmesiydi yaşıma rağmen tedavi çok güzel sonuç veriyor dişlerim üst üstteyken şimdi yan yana tavsiye ederim bursa altı parmak şaypanın arkasında krem rengi 2 katlı bi yer

Tşk ederim kızlar şimdi netten numarasını bulup randevu alıcam ..Şimdiye kadar gittiklerim Hep : ''şimdiden anlaşalım benim söylediklerime uyacaksan başlayalım'' diyor .. bende 25 yaşındayım kaç seneden beri düşünüyorum ama gittiğim ortodontistler diş çekimine meraklı olunca :59:çok çarpıklığım yok benim sol alt ve üstler düzgün sağ alt ve üstte problem var ..İnşallah hakkımda hayırlısı olur ..tekrar tşk ederim ilginiz için:3:

önemli değil canım umarım istediğin olur ama çekilmesi lazımsa sor gelirmi yan yana diye ama mutlaka gelir çünkü ben de teredditte kaldım sağ ve soldan iki sağlam diş gitti şiimdi şimdi birbirlerine yaklaşıyorlar biraz acıyor ama sonra güzel olcak kib

Kızlarrr çok sevinçliyim..Şimdi geldim Murat selek ortodontist uzmanından üsten bir dişini daha çektird hemen başlayalım dedi..:62:Ve en önemliside 1 ay sonra çektireceğim 20 lik dişimden bahsettim onu aldırmadan başlamamızda sorun olur mu?? dedim hayır dedi:61:ÇOK şaşırdım bahsettimde kendisine 3 ortodonti uzmanına gittim ve onlar bir çok diş çektirmem gerektiğini söylemişlerdi :63: Canım sıkılmıştı bu meseleye onlar yüzünden bu kadar zaman beklemişim yaa:43: Şimdi 1,5 senedirde 20 lik dişimi çektirebilirmiyim napsam diye düşünmüştüm çünkü uzmanlar onu aldırmadan başlamıyorlar dedim hayır benim için bir sorun teşkil etmiyor dedi Kızlar sizce napayım ben yaa DOktora diğer dişlerini eğer demişlerdi dedim çok değil oturduktan sonra problem yaratacağını sanmıyorum dedi Şimdi ağrın yoksa mühim değil ama istersem çektirdikten sonra başlayabiliriz ded:64:Sizce napayım yaayardım ederseniz sevinirim:44:

tel takmadan oncesi 4 ortodontist dolastim ucu dis cekerim dedi sonuncu gittigim semin abla cekimsiz yaparim dedi inanmadim.1. ortodontist 3 sene surer iki dis cekerim demisti,ikinci ortodontist dort dis cekerim demisti 2.5 sene surermis,ucuncu ortodontist iki dis cekerim 2 sene surer dedi...veee...11 ayda semin abla dis cekmeden bitirdi....kesinlikle bekleme odasinda hastalarla konusun tedavi surelerini sorun hastalara..cok dolasmamin sonucunda saglam dislerimi kaybetmeden tedavim bitti.

tel takmadan oncesi 4 ortodontist dolastim ucu dis cekerim dedi sonuncu gittigim semin abla cekimsiz yaparim dedi inanmadim.1. ortodontist 3 sene surer iki dis cekerim demisti,ikinci ortodontist dort dis cekerim demisti 2.5 sene surermis,ucuncu ortodontist iki dis cekerim 2 sene surer dedi...veee...11 ayda semin abla dis cekmeden bitirdi....kesinlikle bekleme odasinda hastalarla konusun tedavi surelerini sorun hastalara..cok dolasmamin sonucunda saglam dislerimi kaybetmeden tedavim bitti.

merhaba arkadaslar

bende dislerime tel tektirtmak istiyorum. dort tane ortodontiste gittim. ilk gittigim 2 doktor dis cekilmesiyle alakali herhangi bisey dememisti. ama digerleri 2 disimin cekilmeden tedavi olamayacagimi soyleyince bu isten vazgectim. iki yil gecti uzerinden. hala yaptirtmak istiyorum ama dislerimin cekilmesini istemiyorum. sadece ondeki iki disimden biri digerinden biraz daha onde. bakildiginda cok fazla goze batan bir durum yok ama rahatsiz oluyorum.

kendim bursaliyim ama canakkalede ogrenci oldugum icin bursadaki ortodondistler hakkinda herhangi bir bilgim yok. Tesadufen googledan ortodontistlere bakarken bu forum sitesini buldum ve hemen uye oldum ilk is size mesaj atiyorum.:61: bursadaki ortodondistler ,tedavi suresi, fiyati, braket cesitleri, gorunmez braketlerle tedavi olmanin sartlari vs. yardim ederseniz cok mutlu olucam:3:

benim tellerim 1 yıl önce çıktı
başta 2 ay normal braketlerden kullanmıştım sonra seramik tabanlı daha görsel bi braketle değiştirdi onları doktorum
diş çektirme konusu dikkatimi çektiği için yazıyorum
tabiki sen daha iyi bilirsin canım ama ben de 9 doktor gezdikten sonra karar verdim tel taktırmaya
9 tanesi de 4 dişimin çekilmesi gerektiğini söylemişti
ama son gittiğim doktor çekilmesinin çene yapısına büyük zararlar verdiğini söyledi,ileriki yaşlarda bunun sıkıntısını çekersin dedi ve hiç bi dişimi çekmeden
-ki şöyle bi bakınca dahi resmen nasıl düzelecek bunlar yer yok diyordum :) -
ve tedavi süresince çok sıkı takip etti ve 7 ayda tedavim bitti çok kısa sürede gerçekten harika bi sonuç aldım.Çok yakın bi arkadaşım 3 dişini çektirmişti ama tedavi bitince diş aralarında boşluk kaldı başta şeffaf braketlerle 6 ay gece 6 ay gündüz takarak düzeleceğini söyledi doktor ama 2 sene geçti gerçekten boşluklarda ufacık bi değişme olmadı.sadece yazmak istedim sen çok daha iyi bilirsin :61:

benim tellerim 1 yıl önce çıktı
başta 2 ay normal braketlerden kullanmıştım sonra seramik tabanlı daha görsel bi braketle değiştirdi onları doktorum
diş çektirme konusu dikkatimi çektiği için yazıyorum
tabiki sen daha iyi bilirsin canım ama ben de 9 doktor gezdikten sonra karar verdim tel taktırmaya
9 tanesi de 4 dişimin çekilmesi gerektiğini söylemişti
ama son gittiğim doktor çekilmesinin çene yapısına büyük zararlar verdiğini söyledi,ileriki yaşlarda bunun sıkıntısını çekersin dedi ve hiç bi dişimi çekmeden
-ki şöyle bi bakınca dahi resmen nasıl düzelecek bunlar yer yok diyordum :) -
ve tedavi süresince çok sıkı takip etti ve 7 ayda tedavim bitti çok kısa sürede gerçekten harika bi sonuç aldım.Çok yakın bi arkadaşım 3 dişini çektirmişti ama tedavi bitince diş aralarında boşluk kaldı başta şeffaf braketlerle 6 ay gece 6 ay gündüz takarak düzeleceğini söyledi doktor ama 2 sene geçti gerçekten boşluklarda ufacık bi değişme olmadı.sadece yazmak istedim sen çok daha iyi bilirsin :61:

gunaydin :)
7 ay gibi kisa bir surede ortodonti tedavisi olundugunu ilk kez duyuyorum. sabah sabah cok mutlu oldum bu yuzden:9: bu kadar kisa surede olmasinin sebebi problemin az olmasi mi yoksa maddi yonden daha pahali bir tedavi uygulanmasi mi? ve bursada hangi doktorra gitmistiniz? :16:

canım hiç bakmamışım bu konuya afedersin :(
2bin ödedim tedaviye diğer arkadaşlarıma göre benimki çok daha ucuz oldu diyebilirim
üç çenede 4,alt çenede iki dişim vardı düzeleceğini umut bile edemiyordum o kadar iç içe girmişlerdi ki :60:
bi tane azı dişimim kökü ters dönmüştü ama 7 ayda hepsi düzeldi üstüne bi de diş beyazlatma uyguladı :66:
ben Alper Sönmez'e gitmiştim,altıparmakta
çok rahat bi tedavi dönemiydi
inşallah seninki de bu kadar kısa sürer çok daha rahat atlatırsın :)

Canım 2 bin iyi bir fiyat bu fiyat geçen senenin mi ??? bende 2 ay önce bir ortodontistten 2,50bin demişti ..dediğin doktorada bir gözükmek isterim haftaya sınavlarım bitiyor artık başlıcam bu tedaviye aslında para mühim değil yeter ki dişlerim otursun rahat güleyim artık :1:ben diş çekimine karşıyım sadece :63:

Ben çocuğımun tedavisini Ortodonti uzmanı Merve Kurt a yaptırdım. Çevremden de çok giden oldu ve en önemli özelliği tedaviler 1 sene gibi kısa bir sürede bitiyor. gerçekten çok titiz ve işini severek yapıyor çünkü. Öyle 4-5 sene süren tedaviler gördük hani 2 sene sürecek denmiş başında falan diye konuşmuştuk gülmüştü . Öyle bişey bizde olmaz demişti hakkaten de bize 1.5 sene sürer dediği tedavi bizim ufaklığın da tellerini güzel kullanması ve randevularını hiç aksatmaması sayesinde 1 senede bitti.Zaten ilk randevudaki iletişimden sonra siz de ikna olucaksınız kafanızda soru işareti kalmaz. ŞU an elita ağız ağız ve diş sağlığı polikliniğinde Merve hanım. İnternete isim soyisim yazınca çıkyor zaten kızlar...

Ortodontist Onur Öztürk'ü tavsiye ederim. Balat'ta Dentbalat adında kliniği var.

Back