Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım ameliyat oma hemen... bir örnek vereyim ; arkadaşımın çikolata kisti varmış ve başka bir kist daha... bursada özele gidiyordu.bu 15 gün soğan suyu kürü kullandı ve dr.a gitti .dr.şaşırıp kalmış biri küçülmüş diğeri yok olmuş ve ameliyattan kurtulmuş.(aslında ameliyat için gün verilmiş )
ve bu çok yakın bir zamn önce oldu.senin durumunu bilmiyorum ama başlığı görünce bilen biri olarak yazmayı uygun gördüm.çünkü yaşın çok genç ve bıcak değdirme....
Canım ıkı ay yasmın kullandım kucultmedı..Bır ay sogan kuru ıctım kuculmedı benım kıstım kuculmeyen yok olmayan 6 cm olmus o yuzden en son ozele gıtm ne yaparsan yap sneın kı erımeyen amelıyt dedı 2000 tl dedı ama sımdı cok zor ozman dedı devletten cok ıyı doktr bul :S
Canım ıkı ay yasmın kullandım kucultmedı..Bır ay sogan kuru ıctım kuculmedı benım kıstım kuculmeyen yok olmayan 6 cm olmus o yuzden en son ozele gıtm ne yaparsan yap sneın kı erımeyen amelıyt dedı 2000 tl dedı ama sımdı cok zor ozman dedı devletten cok ıyı doktr bul :S
rabbim şifa versin... sabah da akşam da taze olmalı ve sanırım 15 gün aralıksız yapmalısın.ben de idrar yolu enf. sürekli tkerarlıyor .bugün maydonoz suyuna başladım.
Canım benim de kistim var ne yaptıysam erimedi
Doktorum kistin bulunduğu bölgeyi uyuşturarak iğne ile içindeki sıvıyı çekti baya küçülttü, sıvıyı da patolojiye yolladı kötü bişey çıkmadı şükür
Bana zararı olmadığı için 2 senedir duruyor böyle ama sana ağrı yapıyorsa onu bilemem tabiki
Bursa konusuna gelince, bana sorarsan tıp fakültesi hastanesine git
İşin uzmanı yer orası gerçekten
Çok geçmiş olsun...