Nöroşirürji Bursa'da nöroşirürji uzmanı arıyorum

maviiiiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
3
0
Bursa da bel fıtığı konusunda tavsiye edebileceğiniz bir doktor var mı? Çok acil cevap bekliyorum.

Öncelikle geçmiş olsun.Konunuzu yeni gördüm ve son durumunuzu sormak istedim.Annem bursada,ben izmirde ameliyat olacağız.Malesef ikimizde de bel fıtığı var.Önce annem olacak o yüzden biz uludağ üni. doktorlarından prof.dr.Ender Korfalı'yı araştırdık.Siz hangi doktara başvuracaksınız?

ikinize de çok geçmş olsun ben de bel fıtığıydım 1 ay öncesine kadar ameliyat oldum. şu an çok iyiym çok şükür. iyi ki de olmuşum. 2 gün ağrısını baya çektm ama kapalı ameliyat olduğu için çok çabuk iyileştm.baya araştrdık ameliyat olmadan. bursada uludağ üni.şeref doğan la görştük. bi tndığımz amelyat olmştu gayet memnundu.yalnz tıp fakültesnde baya doluydu 1 ay öteye falan atıyo. özelinde 3,500 tl falan dedi. balıkesrde oturdumuz için ben balıkesrde oldum.

Teşekkür ederim doktor önerdiğiniz için.Bursada medical park bir doçent bulduk.Ameliyat için 2000l alıyor dediler ama hastane masraf çıkarır mı üstüne bilemiyorum tabi.Geçen yıl annemin gözünde kanlanma oldu.aylarca dr. dr. gezdi.Kimse nedenini bulamadı.6.dr.dan sonra br prof.a götürdüm.Göz kapağı iltihabı dedi ve basit bir krem verdi.annem ilacı yazdırırken gittiği ilk dr.gülmüş bunu niye kullanıyorsun ki diye ama sorunu çözen o krem oldu 1 yıldır da sorun yaşamıyor.O yüzden korktuk aslında.Biz ücretinden çok prof.olsun istedik,işinde uzman biri daha iyi olur diye düşündük.Bir ay ileri atıyorlarsa sadece oda sorun değil çünkü zaten annem yıllardır aynı durumda çok aciliyeti yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…