Nişan Bursa'da nişan yemeği için yer tavsiyesi

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

gebito

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2008
6.687
En iyi cevaplar
2
15.117
773
Hanımlar merhaba,

Nihayet bu tatlı heyecanlara ben de giriş yapıyorum.

Aile içinde minik bir nişan yapmaya karar verdik. (gerçi annem önce 30 sonra 40 sonrada 60 kişi dedi hızla ilerliyoruz bakalım da neyse )

Böyle küçük yeşillikli bir bahçe olsun istiyorum. Sadece biz olalım, hafif bir müzik, sade bir nişan olsun istiyorum. Var mı Bursa'da böyle bir mekan bilen, tavsiyesi, önerisi, tecrübesi olan
 

Mudanya Yolu Metiz :) Nedense çok sevdiğim bir mekan,yemekleri çok hoş, yemyeşil çimler, harika bir ilgi ama sen sadece biz olalım falan demişsin ama bunun için mekanı komple kapatmak gerek ki, max 60 kişi için koca bir mekanı kapatmak fazla maliyetli ve gereksiz olur gibi geldi bana.

Yine Mudanya Yolu Kahve-Beyaz, Mudanya Yolu Heybeli Restaurant, Dağ yolunda ki bir kaç mekan yine böyle düğün-nişan organizasyonları yapabiliyorlar valla aklıma başka gelmedi. Gelirse yine yazarım :)
Şimdiden hayırlı olsun bu arada
 
Metiz`i hic bilmiyorum. Bir mudanya kacamagi yapip hemen kontrol edeyim. Bademli girisine elbise bakmaya gidecegim zaten, guzel 1-2 butik varmis :) cok tesekkur ederim tavsiyen icin :)

biz de bu aksam gold majesty otele baktik, tum organizasyon icin uygun bir fiyat veriyorlar ama salon kirmizi aydinlatmali, ben ne renk giyecegim diye derts ettim simdi :)
 

Bademli kavşağını geçince çok gitmiyorsun zaten, hemen sağda.Sahipleri de inanılmaz hoş insanlar.Biz arada oraya bir şeyler içmeye yada güzel pazar kahvaltıları ve güzel ızgaralar için gidiyoruz.
 
Merhaba,

Bahsettiğim nişan büyüdü büyüdü ve küçük bir düğüne dönüştü (annem sağolasun) hiç hayalimde olamayan birşey oluyor, kalabalık misafirli bir nişan oluyor. Şikayet etmektense keyfini çıkartayım bir konsept oluşturayım dedim. Sözlümle tango dersleri alıyoruz, ilk dans için tango yapıcaz. öncesinde biz salona girmeden önce 45lik albümler çalsın diye düşünüyorum, ah nerede vah nerede, sen gidince bak neler oldu, bim bam bom çok şükür dostlar, gençlik başımda duman, birisine birisine aşık oldum birisine gibi şarkılar çalarken slaytta fotoğraflarımız dönsün diye düşünüyorum. sizce gecenin en başında bu misafirleri sıkar mı? ne dersiniz, bir süre sonra boğucu olur mu? her halde 45 dakika 1 saat böyle geçer diye düşünüyoruz.

daha önce böyle bir şey yapan var mı?
 

Benim arkadaşım tamda bu şekilde düğün yaptı.Çok ama çok mükemmel bir geceydi.45likler, 70'li 80'li yılların hit türkçe-yabancı parçaları gerçekten muazzam güzeldi.Ben bile düğün müziklerimi hazırlarken 80'li yıllardan hit yabancı parçalar koydum.Hiç endişe etme bence harika olur.
 

bu mesajın sonrasında şarkı listesini hazırladım bile
 
Arkadaşlar kendimde buradan araştırdığım için deneyimimi paylaşmak istedim.

Bannerımdan da görüleceği ile dün gece bitanemle nişanlandık

Bursa Gold Majesty otel fiyasyo üzerine fiyasko yaşattı bana. Yemin ederim ağlamamak için zor tuttum kendimi, arkadaşlarımın "gelinin azıcık yüzü gülsün" sözünden sonra azıcık silkelendim de bütün gece yüzüme sahte bir gülücük taktım. Bütün gece içimden kötü kötü şeyler söylerken hep yüzümde bir gülümseme

Orkestra diye anlaştık, öncesinde grubun solistiyle tanıştırılıp demo yapıldı göya, hangi sazlar çalınacak diye bile sorduk. Defalarda piyanistşantör kesinlikle istemiyorum dedim. Salona bir girdim piyanistşöntör çalıyor. o an gittim zaten, yüzükler takılıyor ama benim kafam orada, o müzisyen gitmeli diye düşünüyorum sürekli.

İlk dansımızda özel dans dersi almıştık sevdim bir genç kadını parçası ile tango yaptık. herkes çok beğendi. sonra piyanist şantör girdi ankara havası. Gittim bu kadın buradan gidecek yoksa ben gidiyorum orkestra gelecek dedim. Tamam dediler 20 dakika sonra falan iki kişi geldi, bir keman bir solist ama şopar. yaa ben diorum salon müziği siz bana ne getiriyorsunuz. o gelen müzisyenleri de o anda diğer salonlarda olan diğer düğünlerden almışlar. bu sefer diğer insanlarında hakkına girdik, düğünlerini bozduk mu. Rezil oldu gecem. tam bir rezaletti. Özür diliyorlar sadece bu, bu yani. Bankette çalışan bayan geliyor, biliyorum özür dilerim diyor göya hande hanım defalarca salonu kontrol etti, haspam nereye baktıysa, bir şeye yaradıkları yok.

En ön masaya oturtutuğum nişanlımın akrabaları (insanlar 7 saatlik yoldan geldiler) en arka masaya oturtulmuşlar. Emin misiniz diye sormuşlar evet sizin yeriniz burası diye yanıt vermiş yetkili. insanlara gönderdiğim maili gösterdim özür dilerken. daha ilk kez karşılaştığım yeni akrabalarıma boynum bükük kaldı.

Arkadaşımız şirinceden şarap getirdi. Salonun en son masasında oturuyordu. siparişi sorulmuş, şarap istemiş, şarap yok demişler. Demiş olmaz öyle şey ben teslim ettim. şarap ondan sonra çıkmış servise, öncesinde şarap isteyen tüm misafirlerime yok denilmiş. sonra gecenin ilerleyen saatlerinde yengem geldi şarap yok mu kız dedi. sorunca gene yok diyorlarmış, gittim şef garsonla konuştum gene çıktı şarap ortaya.

Yani özünde çok kötüydü, kötünün de üzerindeydi. Gecem çok mutsuz olup, mutlu rolü yapmaya çalışarak geçti.

Kesinlikle ama kesinlikle bursa gold majesty otelde hiç bir organizasyon yapmayın. Çok net söylüyorum. Yazın bana tüm süreci anlatayım size sonra o riski alabiliyorsanız, buyurun anlaşın o rezalet otelle
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…