Merhaba arkadaşlar. 10 cm lik rahim dışında bulunan bir miyomum var. Ameliyat olmam gerekiyormuş. BURSA da bildiğiniz iyi bir doktor varmı?? Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Merhaba canım m ben 20 gün oldu yaklaşık ameliyat oldum maddi durumunuz iyiyse ve henüz çocuğunuz yoksa çok iyi dr ye ameliyat olun Allah muhafaza riski rahim alma Ben tüp bebek denemesi yapmıştım ne yazık ki olumsuz oldu embriyom vardı transfer için gittim 4 cm miyom 7 olmuştu bu durumda dr transfer yapmak istemedi zaten tüp bebek yapıyorsun risk almayalım yani düşük riskine karşı ameliyat olmam gerektiğini söyledi adanadaydım ailem bursada onların yanında olmak için gittim 4 dr eledim 5. Şükür içine sindi işinin ehli ve özenli çok şükür iyi geçti Prof Murat Arslan 5 bin dr 2750 hastane için verdim riskten korktum çünkü ne yazık ki bebeğim Yok Eğer çok derseniz medicalde vardı o da kapalı yapıyor çok iyi dr ama ben şükür durumum vardı prof istedim umarım herşey yolunda gider canım medicalde ki dr adını unuttum ama o da tüp bebek uzmanıydı da aynı zamanda