BURSADA MİYOM AMELİYATI OLANLAR YARDIM!

• Konu Sahibi Konu Sahibi NazC
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NazC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2014
940
492
103
42
Merhaba arkadaşlar Bursa'da miyom ameliyatı olup tavsiye edeceğiniz dr var mı? 34 yaşındayım çocoğum yok tüp bebek denemesi yaptık ne yazık ki olumsuz Embriyolar vardı transfere gittik dr transfer yapmadı miyomlar çok büyümüş ve riskli yerde o nedenle çok iyi dr Lazım bulamıyorum Yardımcı olur musunuz?

merhabalar konunun uzerinden zaman gecmiş ama merak ettim doktor bulabildinizmi bende doktor arayısındayım osmangazi tıpda sedat kartal var 36 yasındayım bekarım biri rahmin dısında diğeri icerde 8.5 cm lik miyomlarım var ameliyat olmam gerekiyo ama korkuyorum

Merhaba kızlar içinizi rahatlatmaya geldimmmm :) 4 yıldır sag tarafta over kıstle savastım kuculmedı her defasında benı acillik etti cok sıkıntılar yasadım son ıkı ayda solda bır anda çıkolata kıstı cıktı agrıdan duramıyordum gunde 3 agrıkesıcıyle ayakta kalıyordum dayanamadım ordan oraya ordan oraya derken özel hastanede laparaskopi oldum ve suan cokkkkk rahatımmmm sakın korkmayın sakın psımanım sımdıye kadar bu acıları cektıgım ıcın zaten bayıltıyolr hıcbseyden haberınız olmuyor sonrası cok az sıkıntınz olur agrı bıle olmuyr ve ben 3 aylık evlıyım melıyt olalı 1 ay oldu cok rahatm amelyattan sonra adet oldum sukur agrısız gectı sımdı tekrarlamaması ıcın cocuk yapıcazz tekrarlamasından cok korkuyorm bende

Merhaba arkadaşlar Bursa'da miyom ameliyatı olup tavsiye edeceğiniz dr var mı? 34 yaşındayım çocoğum yok tüp bebek denemesi yaptık ne yazık ki olumsuz Embriyolar vardı transfere gittik dr transfer yapmadı miyomlar çok büyümüş ve riskli yerde o nedenle çok iyi dr Lazım bulamıyorum Yardımcı olur musunuz?

YAZDIGIMI DETAYLI OKUMANIZI TAVSIYE EDERIM CUNKU 1 AY OLDU AMELIYAT OLALI VE BENDE BURSADA YASIYORUM. PEMBE MAVI HASTANESINDE AMELIYAT OLDUM DOKTOR ORHAN ORHAN ISIM SOYISIM :) COK MEMNUN KALDIM LAPARASKOPI OLDUM DAHA ONCEDEN ZIYA CETINE GIDIYORDUM CEKIRGEDE KENDISI KAPALI AMELIYAT ISTEDIGI ICIN ODERDI ORHAN BEYI

Back