- 29 Mart 2010
- 118
- 4
arkadaşlar meme büyütme işlemi için mesut özcan'a karar verdim.pazartesi günü görüşmeye gidicem.başka hiç bir doktor düşünmüyorum.sizce iyi bir karar vermiş miyim ? eyvahedigeldismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
devlet hastanesinde yapılıyor mu bu ameliyat :bbo: nasıl oluyor nasıl gidiyoruz oraya arkadaşlar,yani önce özelden doktorun muayenesine mi gidiyoruz,yoksa direkt görüşmeye mi gidiyoruz devlet hastanesine? mesut beyle görüşmeye gidemedim.iş problemlerim çıktı.bu yüzden bi müddet daha askıda kaldı.ama hala araştırıyorum.devlet hastanesinde oluyorsa neden olmasın ki.çok iyi hatta :)
bursada çok fazla estetik dr var.bi ara araştırmaya kalktım,ortalama 20 tane vardı meme büyütme ameliyatı yapabilen.çoğu da prof dr.ama ismen bildiğimiz , nedense bi bülent cihantimur var, bi de mesut özcan.benim 3000 liram var senağlama yani o da kendimi aşırı zorlarsam,telefonumu falan satarsam..gerisi çok zor çıkcak.dilenci gibi indirim yapın diye de dolaşmak istemiyorum.anneme söyledim kredi kartını kullanayım diye,gönülsüz davrandı.napcam bilmiyorum.sadece maddi konu yüzünden böyle kalıyo ya.işten de çıkarıldımsenağlama