bursa'da mesut özcan'a karar verdim.sizce :( ?

darkbloom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
118
4
arkadaşlar meme büyütme işlemi için mesut özcan'a karar verdim.pazartesi günü görüşmeye gidicem.başka hiç bir doktor düşünmüyorum.sizce iyi bir karar vermiş miyim ? :KK43:eyvahedigeldismile

Canım ben gittim ona ama bana pek guven vermedi devlet hastanesinde olucam ben özellere yok yere 2 milyr fazla vermek istemiyorum pazartesi gidicem devlet hastanesine.mesut bey benm istediğim ölçüde olmayacagını söyledi ama çogu kişi yaptırmabilmş senn tercihin.Umarım iyi haberlerle dönersin.Bu arada bende bursadayım zöelden mesaj atarsan bilgi alışverişinde bulnabilirz.

Merhaba bende bursadayım. Geçen yaz bir tanıdığım fakültede ameliyat yaptırdı. O memnundu. Ama sizin doktorunuz mu bilmiyorum. ısterseniz doktorun adını ve şuanki durumunu sorabilirim. Devlette yaptırınca o silikonlarını dışardan kendi almıştı onu hatırlıyorum. Bende ıstanbul da Barış Çakır'dan randevu aldım. Salı görüşmeye gideceğim.

devlet hastanesinde yapılıyor mu bu ameliyat :bbo: nasıl oluyor nasıl gidiyoruz oraya arkadaşlar,yani önce özelden doktorun muayenesine mi gidiyoruz,yoksa direkt görüşmeye mi gidiyoruz devlet hastanesine? mesut beyle görüşmeye gidemedim.iş problemlerim çıktı.bu yüzden bi müddet daha askıda kaldı.ama hala araştırıyorum.devlet hastanesinde oluyorsa neden olmasın ki.çok iyi hatta :)

devlet hastanesinde yapılıyor mu bu ameliyat :bbo: nasıl oluyor nasıl gidiyoruz oraya arkadaşlar,yani önce özelden doktorun muayenesine mi gidiyoruz,yoksa direkt görüşmeye mi gidiyoruz devlet hastanesine? mesut beyle görüşmeye gidemedim.iş problemlerim çıktı.bu yüzden bi müddet daha askıda kaldı.ama hala araştırıyorum.devlet hastanesinde oluyorsa neden olmasın ki.çok iyi hatta :)

Ne yazıkki Bursa devlet hastanesinde meme operasyonları olmuyormuş.Ben Pazartesi gunu gittim görüşmeye ama oradaki doktor ne yazıkki hastanemizde yapamıyoruz dedi hemen özel muayene kartını verdi.İllaki alacaklar yani 4000 4500 tl.mecus özcan da fsm bulvrındaki kliniğinde yapıyor ameliyatları.yada hastanede bile yapacak olsa cok para istiyor.ben Manisa devlet hastnsnde yaptırıyrum.1500tl.Doktorumda cok iyi macide yakut.sehir dışında yaptrıma ihtimalin varsa verme okadar cok para derim.

bursada çok fazla estetik dr var.bi ara araştırmaya kalktım,ortalama 20 tane vardı meme büyütme ameliyatı yapabilen.çoğu da prof dr.ama ismen bildiğimiz , nedense bi bülent cihantimur var, bi de mesut özcan.benim 3000 liram var senağlama yani o da kendimi aşırı zorlarsam,telefonumu falan satarsam..gerisi çok zor çıkcak.dilenci gibi indirim yapın diye de dolaşmak istemiyorum.anneme söyledim kredi kartını kullanayım diye,gönülsüz davrandı.napcam bilmiyorum.sadece maddi konu yüzünden böyle kalıyo ya.işten de çıkarıldımsenağlama

bursada çok fazla estetik dr var.bi ara araştırmaya kalktım,ortalama 20 tane vardı meme büyütme ameliyatı yapabilen.çoğu da prof dr.ama ismen bildiğimiz , nedense bi bülent cihantimur var, bi de mesut özcan.benim 3000 liram var senağlama yani o da kendimi aşırı zorlarsam,telefonumu falan satarsam..gerisi çok zor çıkcak.dilenci gibi indirim yapın diye de dolaşmak istemiyorum.anneme söyledim kredi kartını kullanayım diye,gönülsüz davrandı.napcam bilmiyorum.sadece maddi konu yüzünden böyle kalıyo ya.işten de çıkarıldımsenağlama

dediğim gibi canım bursa devlet hastanesinde yapmıyorlar diğerleride cok istiyor 3000 tl ye sen iki kez yaptırısın.ameliyatı.bence bir düşün şehir dışını yada söylede olabilir bursa devlt hastnese giitiğimde doktor özeline gelmem içinde burda yapılamıyor demiş olabilir istersen en azından telle meme küçültme ameliyatı yapılıyormu diye sor.parayı sokakta bulmuyoruz nede olsa.

X