Bursa'da lazer önerisi yardım

milly265

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
403
231
123
Kızlar lazere gitmeyi düşünüyorum bursa da nereyi önerirsiniz medikalpark nasıl hastaneler daha güvenilir geliyor acaba ben mi yanılıyorum ?

kızlar mrblar lazer tedavisi bende gidiyorum şuan da kol altından başladım. dr. kontrolunde olması en önemli detaylardan birisi ama bunun için hastane yerine klinikleride düşünebilirsiniz ben Bursa da Dr.Erhan Şafak kliniğine gidiyorum, tavsiye üzerine ve araştırmalarımdan snr burayı tercih ettim bi yakınımda ameliyat olmştu Erhan beye verdiği güven üzerine bende uzman estetisyenlerine lazer e başladım şuan çok memnunum araştırmanızı şiddetle tavsiye ederim:)

Mrb bende doruk hastanesine basladim pazt gittim ama makine konusunda tereddutte kalfim sizinki hangi nakine ceneme yapturdim ben

Mrb Hazal , Alexandrite adlı cihaz kullanılıyor dün ikinci seansımı yaptırdım ve azalmalarım çok fazla ben çok memnunum zaten şuan en son teknoloji bu cihaz Amerika da ödül almış hatta

Ben de lazer epilasyon konusunda çok kararsızım. Tüm bacak ve özel bölgeye yaptırmak istiyorum.Fakat çok tanınmış, kurumsal firmalara giden arkadaşlarım memnun kalmadılar. öyleki oradan memnun kalmayan daha nereye gidebilir?Nilüfer Bölgesinde ise yarar bir yer var mi? Hastane yada klinik olmasın . Çünkü çevremde lazere gidenlerden duyduğuMa göre kurumsal çalı şan yerlerden sonuç alamayınca muhatap bulmak sorun oluyormuş. Butik çalışan yerler her zaman iyidir. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

blu whıte dıe bı yer var. cıhazın adı dolpıng gıbı bı sey dedı tamanlayamadım arastırıommm. sızde arastırım uygun fıyatı var

Yeni Bir Ben Güzellik Merkezi Var Canım Tavsiye Ederim Nilüferde Fsm Girişinde istersen telefon numarasını verebilirim

Yeni Bir Ben Güzellik Merkezi Var Canım Tavsiye Ederim Nilüferde Fsm Girişinde istersen telefon numarasını verebilirim

Merhaba ben yeni üyeyim aranıza yeni katıldım. Bende Lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum çene bölgesi için dün yeni bir yer buldum hatta kendileri ile iletişime geçtim henüz yüz yüze gelmeden çok ilgili konuştular benimle ve bugün görüşmeye hatta kısmetse ilk seansıma başlayacağım...Sizin yeni dediğiniz yer acaba benim bahsettiğimle aynı mı onlarda 5 ay olmuş açılalı benide bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…