Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi hastaneyi düşünüyorsun canımbende hastane düşünüyorum daha yararlı olacaktır.
Mrb bende doruk hastanesine basladim pazt gittim ama makine konusunda tereddutte kalfim sizinki hangi nakine ceneme yapturdim benkızlar mrblar lazer tedavisi bende gidiyorum şuan da kol altından başladım. dr. kontrolunde olması en önemli detaylardan birisi ama bunun için hastane yerine klinikleride düşünebilirsiniz ben Bursa da Dr.Erhan Şafak kliniğine gidiyorum, tavsiye üzerine ve araştırmalarımdan snr burayı tercih ettim bi yakınımda ameliyat olmştu Erhan beye verdiği güven üzerine bende uzman estetisyenlerine lazer e başladım şuan çok memnunum araştırmanızı şiddetle tavsiye ederim:)
Yeni Bir Ben Güzellik Merkezi Var Canım Tavsiye Ederim Nilüferde Fsm Girişinde istersen telefon numarasını verebilirimBen de lazer epilasyon konusunda çok kararsızım. Tüm bacak ve özel bölgeye yaptırmak istiyorum.Fakat çok tanınmış, kurumsal firmalara giden arkadaşlarım memnun kalmadılar. öyleki oradan memnun kalmayan daha nereye gidebilir?Nilüfer Bölgesinde ise yarar bir yer var mi? Hastane yada klinik olmasın . Çünkü çevremde lazere gidenlerden duyduğuMa göre kurumsal çalı şan yerlerden sonuç alamayınca muhatap bulmak sorun oluyormuş. Butik çalışan yerler her zaman iyidir. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Yeni Bir Ben Güzellik Merkezi Var Canım Tavsiye Ederim Nilüferde Fsm Girişinde istersen telefon numarasını verebilirim
YeMerhaba ben yeni üyeyim aranıza yeni katıldım. Bende Lazer epilasyon yaptırmayı düşünüyorum çene bölgesi için dün yeni bir yer buldum hatta kendileri ile iletişime geçtim henüz yüz yüze gelmeden çok ilgili konuştular benimle ve bugün görüşmeye hatta kısmetse ilk seansıma başlayacağım...Sizin yeni dediğiniz yer acaba benim bahsettiğimle aynı mı onlarda 5 ay olmuş açılalı benide bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Yerleri esentepe lambalarindan giriste sagda corner plazada bkmnin arkasinda kaliyor orasidır belki telefon2421777 onlarin