Bursa'da lazer mekanı seçmek için yardıma ihtiyacım var :)

alice198

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Arkadaşlar, kollarıma ve bacaklarıma lazer yaptıracağım, ama gidilen yer, kullanılan cihaz çok önemli malum... :KK52: Çok stresliyim, nereye gitsem diye. :KK17: Para harcayıp kötü sonuç almaktan korkuyorum.:KK43: Üstüne bir de psikolojik yıkım var...:mad:

Bursa
'daki lazer yapan mekanlardan gidip de güzel sonuç aldığınız veya memnun kalmadığınız yerleri yazıp bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. :KK9: Her türlü yorumlarınızı,yardımlarınızı bekliyorum. :KK39: Teşekkürler şimdiden. :KK19:

Kızlar, hiç mi bir fikri olan yok? :KK1: Yok mu ben yandım sen yanma diyen biri? o_O Yok mu ben rahata erdim sen de er diyen biri? :KK45: Şu biçareye yardım edin lütfen. :KK42::KK42::KK42:

Forumdaki şimdiye kadar yazılmış her şeyleri okudum. :KK57: Esteticare hakkında şikayet göremeyince ordan bugüne randevu aldım fiyat görüşmek için. :KK53: Gitmeden bir el atıverin bana, uyarın ya da git git deyin de içim rahat etsin. :KK17::KK17::KK17:

Bursada koruparktaki estetik internationaldan 6 seanslık paket almıştım. %80 biter dediler,seanslar bitti %50lik bir bitiş bile yok. Herkesin cilt ve tüy yapısı farklı gerçi ama orayı önermem

Lazer için öneri istemişsin ama bu zor bir şey bende dudak üstü için karar verdim hala yaptırmadım. Her kafadan bir ses çıkıyor kimi yaptırma gölge gibi iz kalır dedi kimi aaaaa ben çok memnunum dedi.. Bir arkadaşım bacakları için gidiyor şuan çok memnun aynı yere bir tanıdığı gitmiş memnun kalmamış yani demek istediğim bu lazer epilasyonun başarı durumu cihaz ve yapan kişinin profesyonelliğinden ziyade kişinin vücut ve kıl yapısıyla da çok büyük ilgisi var.. Ben önce en küçük bölge olan dudak üstün de ya da koltuk altında denemeyi düşünüyorum bence sende önce dene sonra karar ver ki paran ve zamanın boşa gitmesin .....

Bursada koruparktaki estetik internationaldan 6 seanslık paket almıştım. %80 biter dediler,seanslar bitti %50lik bir bitiş bile yok. Herkesin cilt ve tüy yapısı farklı gerçi ama orayı önermem

Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Estetic International'la ilgili hep şikayetler görüyorum zaten, pek öneren yok. İçime sinmeyen bir yere de gitmem, olacağı varsa da olmaz öyle.

Lazer için öneri istemişsin ama bu zor bir şey bende dudak üstü için karar verdim hala yaptırmadım. Her kafadan bir ses çıkıyor kimi yaptırma gölge gibi iz kalır dedi kimi aaaaa ben çok memnunum dedi.. Bir arkadaşım bacakları için gidiyor şuan çok memnun aynı yere bir tanıdığı gitmiş memnun kalmamış yani demek istediğim bu lazer epilasyonun başarı durumu cihaz ve yapan kişinin profesyonelliğinden ziyade kişinin vücut ve kıl yapısıyla da çok büyük ilgisi var.. Ben önce en küçük bölge olan dudak üstün de ya da koltuk altında denemeyi düşünüyorum bence sende önce dene sonra karar ver ki paran ve zamanın boşa gitmesin .....

Memnun olan arkadaşınız nereye gitmişti acaba,bir fikir olsun en azından aklımda.

Esteticare'dan şikayet pek göremeyince orayla konuşmaya gittim,seans başı ücret alıyorlar. Yani eğer orda başlarsam en azından memnun kalmazsam gitmem bir daha diye düşünüyorum,parayı sadece gittiğim seansa verdiğim için. Ama hala kafamda soru işaretlri var.

Siz nereye başlamayı düşünüyorsunuz peki dudak üstü için?

Back