BURSADA LAZER EPİLASYON YAPTIRANLAR Bİ TOPLANALIM

Bilincsiz Taksir

Rabbi zidni ilma**
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
699
1.755
Kızlar selam :süslü:

Güncel olarak şuan lazere devam eden yahut henüz bitmiş arkadaşlara ihtiyacım var. Ben bacak ve genital bölge için başlamak istiyorum, bi yerle konuştum şimdiye kadar 4 seans 1400 tl fiyat verdi. Fazla geldi. Hem uygun fiyatlı hem temiz tavsiyeleriniz nedir?

Güncel olarak şuan lazere devam eden yahut henüz bitmiş arkadaşlara ihtiyacım var. Ben bacak ve genital bölge için başlamak istiyorum, bi yerle konuştum şimdiye kadar 4 seans 1400 tl fiyat verdi. Fazla geldi. Hem uygun fiyatlı hem temiz tavsiyeleriniz nedir?
canım fiyat aldığın yer neresi? ben de gidiyorum bir yere kampanyalı aldım. genital bölge için 4+2 seans nakit 375 e aldım. ama çok memnunum koltukaltı almıştım daha önce aynı şekilde 4 seans 2 kontrolde neredeyse bitti. toplasan on tane tüy kalmadı almaya ihtiyaç duymuyorum. senin fiyat aldığın yer neresi? ben çok memnunum genital de ilk iki seansta üst kısmı neredeyse bitti. bence bunda ucuzunu arama. ben daha önce yıldırımda biyere gittim ucuz die mahvetti beni bir yıl gittim ve bana sadece zararı oldu. tüylerim azalmadı sadece sarardı beyazladı. ve o yüzden yeni gittiğim yerde beyazları görmüyor lazer. kesinlikle ucuza kaçma. pahalı olsun ama garanti olsun. ben bir yılımı ve bisürü paramı boşuna harcadım. hakkımı da helal etmiyorum. çok dertliyim o konuda.

Şikayetçi olduğun yer neresiydi?
Ben Dr Erhan Şafak, Esteticare ve Estetik Internationaldan fiyat aldım. 1.600 - 1.800 aralığında 5-7 seans arası fiyat biçtiler. 2.200 tlye Estetikform diye bir yer duydum sınırsız olarak, oraya bi bakayım diyorum.
canım fiyat aldığın yer neresi? ben de gidiyorum bir yere kampanyalı aldım. genital bölge için 4+2 seans nakit 375 e aldım. ama çok memnunum koltukaltı almıştım daha önce aynı şekilde 4 seans 2 kontrolde neredeyse bitti. toplasan on tane tüy kalmadı almaya ihtiyaç duymuyorum. senin fiyat aldığın yer neresi? ben çok memnunum genital de ilk iki seansta üst kısmı neredeyse bitti. bence bunda ucuzunu arama. ben daha önce yıldırımda biyere gittim ucuz die mahvetti beni bir yıl gittim ve bana sadece zararı oldu. tüylerim azalmadı sadece sarardı beyazladı. ve o yüzden yeni gittiğim yerde beyazları görmüyor lazer. kesinlikle ucuza kaçma. pahalı olsun ama garanti olsun. ben bir yılımı ve bisürü paramı boşuna harcadım. hakkımı da helal etmiyorum. çok dertliyim o konuda.

gittiğim yer epiplus ordan çok memnunum. ve kasım ayında kampanya varmış. bacak 1300 tl falan 4seans 2 kontrol. görüşmeye git istersen. oraya da karar verirsen mutlaka sadiye hanımla çalışmak istiyorum de çok deneyimli bir bayan işini iyi yapıyor.

Güncel konu olmasına çok sevindim. Bende gitmeyi planlıyorum. Ama önce isim araştırması yapıp memnun olanlar varsa sonrasında fiyat sormaya başlayacağım. Cildiye doktorları tavsiye ediliyor ama özel muayeneler baya pahalıdır diye düşünüyorum. 4 seans yeterli olur mu? Benim duyduklarım hep 8 seans filan diyorlardı. Birde cihaz ne olmalı?

Teşekkürler

Selam arkadaslarimin tavsiyesiyle zeynep kırkere gittim gorusmeye test atisi yaptilar cokta ilgililer

Neresi gittiğin yer bende güvenilir ve uygun bir yer arıyorum

X