• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da lazer epilasyon yaptıran varmı?? {{gÜnCeL}}

nilufer06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2008
248
1
118
Diğer
Merhaba arkadaşlar,
Bursada epilasyon yaptıran arkadaşlarımız varsa nerde yaptırdığını, sonucunu ve
mümkünse seans fiyatınıda yazabilirlerse çok çok yardımcı olurlar :126:
Şimdiden teşekkürler:119:

Merhaba arkadaşlar,
Bursada epilasyon yaptıran arkadaşlarımız varsa nerde yaptırdığını, sonucunu ve
mümkünse seans fiyatınıda yazabilirlerse çok çok yardımcı olurlar :126:
Şimdiden teşekkürler:119:

selam canım ben bulvarda ESTETICARE de yaptırıyorum. Ben gittiğimde kasım ayıydı kampanya vardı sanırım hala var bacak+tüm genital alana koltukaltı bedava. Ama ben bacak almadım. koltuk altı ve tüm genital 185 tl veriyorum. Daha 2. seanstayım inanılmaz memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim.

HAREM clinics tek geçerim. hepsi çok tatlı insaqnlar ve sonuçları çok başarılı. daha önce neden yaptırmadım diye kendime kızıyorum.

konu 1 sene olmuş açılalı.gülşah esteticare dan memnun kaldınmı sonuç nasıl ben de orasını düşünüyorum lazer için ama bir türlü karar veremiyorum.:2:

konu 1 sene olmuş açılalı.gülşah esteticare dan memnun kaldınmı sonuç nasıl ben de orasını düşünüyorum lazer için ama bir türlü karar veremiyorum.:2:

bayanlar merhaba, 2 yıl önce silikon operasyonumu yaptırdığım klinik esteticare de lazer epilasyonum devam ediyor... çokta memnunum... tüylerim neredeyse bitmek üzere... 1 hafta önce 7. seans yapıldı... bacaklarımda ve genital de tek tük kaldı. koltuk altı bitti bile...:) kılın durumuna göre uzman farklı cihazlara alıyor bu sayade sonuç aldım... klinikte 5 cihazları var ve hepsi farklı kılı tanıyor... arkadaşım bence bir an önce başla... malum yaz geliyor... ;)

bayanlar merhaba, 2 yıl önce silikon operasyonumu yaptırdığım klinik esteticare de lazer epilasyonum devam ediyor... çokta memnunum... tüylerim neredeyse bitmek üzere... 1 hafta önce 7. seans yapıldı... bacaklarımda ve genital de tek tük kaldı. koltuk altı bitti bile...:) kılın durumuna göre uzman farklı cihazlara alıyor bu sayade sonuç aldım... klinikte 5 cihazları var ve hepsi farklı kılı tanıyor... arkadaşım bence bir an önce başla... malum yaz geliyor... ;)

canim bende epilasyona gitmek istiyorum ama birturlu karar veremiyorum.ne kadara mal oldugu hakkinda bana bilgi verebilir misin acaba ??

Back