• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bursada lamine kaplama yapan doktor...?

_JADE_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
10
0
36
Bursa
ön dişlerim hafif çarpık...lamiat veneer işleminin yaptıranların fotolarını gördüm forumda, gerçekten çok başarılı sonuçlar alınmışş...bende bu işlemi yaptırmak istiyorum ama bursa'da bu işlemi yapan iyi bi doktor bilmiyorum...duyduğunuz bildiğiniz bi doktor varsa bilgi verirseniz çok sevinirimmm....

fsm de dentatürk te yapıyolar.
ben de fikir almak için gitmiştim estetik kaygılardan dolayı
güzel ilgileniyolar böyle gidince film filan çekiyolar
dr muayene ediyo hatta bikaç dr görüyo bi tedavi planı çıkarıp fiyatını söylüyolar
snra sana bırakıyolar ve bunlar için ödeme yapmıyosun
ha ben yaptırmadım emin diildim çünkü cesaret edemedim
ama yakın zaman içinde estetik internationaldaki diş hekimi ile görüşmek istiyorum
o da diş estetiği konusunda başarılı olsa gerek yoksa orda olmazdı herhalde
bakmak lazım daha önce yaptıkları nasıl olmuş, gerçekten doğal duruyomu
dışarıdan ben lamineyim ben porselenim diye bağırıcaksa hiç bi anlamı yok dimi

maksem yokuşunda Dt. EBRU TEMİZKAN var.
Çok hafif eli var,estetik lamineyi çok güzel yapıyor,ayrıca çok etik
çok ta pahallı çalışmıyor.
Geçen sene dişlerimi yaptırdım şimdi tüm arkadaşlarım ana gidiyor hepside
çok memnun.En azından git tanış fiyat ve bilgi al,göreceksin çok memnun kalacakssın

Bugün doktorumla konuştum lamine yi sordum..Evet çok güzel görünüm veriyor dişler fazla kesilmeden törpülenip yapılıyor dedi ama kullanım süresi 2 yıl dedi her 2 yılda bi çıkartılıp geri takılması lazım dedi
o yüzden vazgeçtim..takma tırnak gibi düşün onu dedi dişinde sorun olmayıp rengini beğenmeyenler yaptırıyor genelde dedi tavsiye etmedi
en güzeli diş bozukluğunda zikronyum dedi

cevap veren arkadaşlara teşekkür ederimm...peki sinem_06 zirkonyumun maliyetiyle ilgili bilgin varmı?

Back