• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursada lamina dis yaptiranlar

Efulimm61

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
27
4
6
30
Merhaba arkadaslar bursada lamina dis kaplama yaptiranlar varmi ? Varsa hangi doktora yaptirdiniz ? Memnunmusunuz ? Ve fiyat olarak ne kadar verdiniz ??

Bende Bursada lamine yaptırmayı düşünüyorum . Yaptırıp memnun olan var mı ? Fiyat 750 demişlerdi bana tek diş.

Hangi doktora gitmiştiniz acaba MissWitch MissWitch

Henuz gitmedim gitmeyi dusunuyorum. Murat SELEK beyefendiye. Kendisiyle gorusme yapmıştık yaptirmaya karar verdigimde muayanesine cagirdi. gitmeyi dusunuyorum 1 dis 750 tl taksit imkani var diye biliyorum. Ama iste birkac kez gitmek gerekiyor o biraz sikinti. Sizde mi dusunuyorsunuz?

Henuz gitmedim gitmeyi dusunuyorum. Murat SELEK beyefendiye. Kendisiyle gorusme yapmıştık yaptirmaya karar verdigimde muayanesine cagirdi. gitmeyi dusunuyorum 1 dis 750 tl taksit imkani var diye biliyorum. Ama iste birkac kez gitmek gerekiyor o biraz sikinti. Sizde mi dusunuyorsunuz?
Evet bende düşünüyorum ama henüz bir doktorla gidip görüşmedim. İnternetten biraz araştırdım Murat Ocakoğlu ismini bulmuştum bende.

Back