Bursada KPSS B grubu için hangi dersaneyi öneririsiniz?

ecrinyagmur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2009
716
2
Merhaba arkadaşlar Bursada kpss b grubu (lisans mezunları) memurluk sınavı için iyi bir dersane arıyorum. araştırmalarıma göre maraton, lider fen,pegem ,yedi iklim ,uzman kariyer ve murat dersaneleri çok tavsiye edilmiş ama bunun yanında çokta aşağılanmış ve yerden yere vurulmuş. çoğu kişi yediiklim ve uzman kariyeri kötülemiş. kursiyerlerden çok kurs yönetimleri nette birbirlerini karalamaya başlamışlar. Eğer sizlerden bu kurslara gitmiş olnlanlarınız varsa ,yada çevresinde bu kurslara gidipte olumlu yada olumsuz eleştirilerle bana yardımcı olacak arkadaşlar olursa inanın çok mutlu olurum. Acil olarak fikirlerinizi benimle paylaşmanızı rica ediyorum. şimdiden teşekkür ederim hepinize

Son düzenleme:
bu tip konularda öncelikle önyargılı yaklaşılmamalı diye düşünüyorum. kötüleyenler vardır tabi ama kurs sadece bir aracı ve önemli olan insanın kendisinde bitiyor iş. bende çok araştırdım bu konuyu netten ve görüşmelerimde oldu.. fiyat olarak 1000 tl den aşağı kurs yok bursada.bende açıkçası kararsızım ama murat ve 7iklim veya altın akademi arasında kaldım...sende git görüş ve içine hangisi siniyorsa ona kayıt yaptır..

cvp yazdığın için teşekkür ederim. önyargılı davranmıyorum bende çok araştırma yaptım çoğu kurs görevlisiyle telefonda görüştüm. murat, maroton ve lider fen olumlu geldi. maraton ve uzman kariyerdeki iyi hocaların başka dersanelerle anlaşma yaptığını duydum.bazı dersanelerinde pasaj içinde olduğu için esnaf ve müşterilerden kaynaklı gürültüler olduğunu dersleri dinlerken adapte olamadıkları hakkında yorumlar duydum.yedi iklimdede öğrenci sayısı fazla olduğu için sınıfların çok kalabalık olduğu ayrıca etüdlerin düzenli yapılmadığı konusunda olumsuz şeyler duydum. tabiki hafta sonu bende yüzyüze görüşeceğim ama bursada 4 yıldır bulunuyorum bu yüzden dersanelerin öğretmen kadroları hakkında fazla bilgim yok. bu sebeple sizlerden yorum almak istedim. tekrar teşekkür ederim.

Bende lisans kpss b den gireceğim için konuyu okuduğumda düşüncelerimi yazmak istedim bildiklerimi paylaştım. estağfurullah ne demek.
maratondaki iyi hocalar 7iklime geçmiş diye duydum bende ne kadar doğrudur bilmiyorum. maratona giden ve memnun kalan arkadaşlarım oldu. açıkçası ben biraz daha ufak dersaneye gitme taraftarıyım. önlisans kpss de izleme gittim tek sınıftı ve eğitim iyiydi fakat matematik biraz problemliydi orda da. 85 puan aldım ama açıkçası çok çalıştım ve kasım veya mayıs atamasından umutluyum ( kadrolara da bağlı tabii ).. iş bizde bitiyor benden söylemesi çok fazla kitap al soru çöz değişik soru kalıplarına alış..yüzyüze görüştükten sonra mutlaka aklına yatan olur.hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

canım hafta sonu görüşmeye gideceğim ona göre karar veririm artık. sana katılıyorum iş bizde bitiyor elimizden geleni yapmamız lazım. Allah yardımıcımız olsun. sende dersaneye kayıt yaptırınca hangisi olduğunu yazarsın tamammı

ben bugün gittim görüşmeye altın akademi , karacan ve yeşilırmak arasında kaldım karar vermek zor aklım çok karıştı.. tamam yazarım gelişmeleri :)

canım ben cumartesi dersaneye kayıt yaptırdım, cuma günü yörünge akademiyi duymuştum A grubunda çok başarılılarmış. Bursadada 2. yıllarıymış , hem fiyatı uygun hemde kpss b grubu için kurs saati 400 den fazla diğer dersanelere göre çok iyi. ayrıca 2 haftada bir konu tekrarı amaçlı deneme sınavı varmış buda eksikleri görmek ve daha iyi adaptte olmayı sağlayacak diye düşünüyorum. umarım herşey iyi olacak

ben de yörünge akademi düşünüyorum aslında bursada haftaiçi sabah grubu kpss b için ama yörüngenin hakimlik açıköğretim hepsi bir arada olması acaab hocaları kpssde deneyimli mi vs. getiriyor aklıma..ne kadara kaydoldun acaba?? sen de b grubusun galiba.belki ben de kaydolurumm..

canım özelden mesaj göndermişsin. cevap yazdım sana. özelden okuyabilirsin canım. bende hafta içi sabah gideceğim. ayrıca ben çok araştırdım görüşmeye gittim çoğuyla ama pek memnun kalmadım. ya çok ilgisizdiler yada aşırı ilgiliydiler. sana uzun uzun anlattım mesajda şimdi kzıım pek yazmama müsade etmiyor:) ama şunu söyleyeyim kpss a grubuna girenlerde genel yetenek genel kültür yapmak zorunda. sadece alan dersleriyle başarı yakalanmıyor diye düşünmüyorum. ayrıca bursada 2. yılıymış yörüngenin ve seneye öğrenci kazanabilmeleri için başarılı olmak zorundalar. birde ders saati diğer dersanelerden daha fazla. istersen git bir görüş. sonucu banada yaz. eğer kaydolursan belki aynı sınıfta oluruz :) unutmadan hocalarıda kpss de deneyimliymiş. inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

ben yeşilırmak dersanesine kayıt oldum.yedi iklim ile arasında kararsız kalmıştım.yedi iklim çok kalabalık o yüzden tercih etmedim.

arkadaşlar ben de yörüngeye kayıt oldum ders saatlerinin ve deneme sınavlarının fazla olmaıs sebebiyle ayrıca ankara merkezli kurumsal bir dersane olduğu için tercih ettim..benim en eksik olduğum konu tarih mesela pazartesileri 4 saat ardarda tarih dersi var dersanede, salıalrı matematik geometri, çarşamba da vatandaşlık coğrafya, vatandaşlığın konuşarı bitince de türkçeye geçilecek..ayrıca her cuma da 09,30-11,30 arası deneme sınavı var yani dersaneden odlu doldu haftanın dört günü yararalanabilecez bu hoşuma gitti :) yazıldım gittii

canım hadi hayırlı olsun dersanen. muhtemelen dersanede görüşeceğiz :) inşallah ikimiz içinde yörünge akademi hayırlı olur ve yüksek puanlar alarak atanırız.

canım hadi hayırlı olsun dersanen. muhtemelen dersanede görüşeceğiz :) inşallah ikimiz içinde yörünge akademi hayırlı olur ve yüksek puanlar alarak atanırız.

canım amin inşallah, ben dershaneyi aradım az önce 24ünde sabah grubuna başlıyorum ben de yani aynı sınıftayız sanırım görüşürüzz özelden atamıyorum 10 dk sınırı koymuşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…