- 27 Kasım 2014
- 1.172
- 253
-
- Konu Sahibi isim_misim_yok
Peki suat bey sadece tup ve asilamaylami ikgileniyo yoksa ikac yumurta takibi igne gibi tedavilerle ilgilenip uyguluyor mu birde muayene ucreti ne kadarmrb bende jimer suat hazere gidiyorum mukummel bır doktor mutlaka görüşün kendisıyle şimdiden bol şanslar
Arkadaslar sagolsun bazi arkadaslar ozelden az cok bilgi verdiler bu konuda ama ben yine genel yorumlari almak istedim...Canakkaledeyim Bursada iyi bi dra gitmak istiyorum cunku burasi saglik acisindan cok alternatiflide degil herkes baska bisey soyluyo cikolata kistim var ve yumurtam catlamiyor....acibadem sahin zeteroglu ve art osman develioglu...ikisini cok duyuyorum ne olur bilgisi olanlar yardimci olsun herkese tesekkrlr
Anladm cnm henuz sadece infertilite uzerine calisan bi dra gitmedim hic bilgim yok oyuzden fiyati falan sordum birde hemen tup asilama diyor mu die sordm sagoll cnmsuat bey hepsiyle yani ne tur sorununuz varsa ıtınayla ılgılenıyor ucretı ise 175 tl zaten ucretı duşunmeyın bence bu işe girdıysenız asıl tedavı igneler v.s bayagı malıyet getırıyor muayene ucretı bunuların yanında komık kalıyor
Cnm acibademde sahin beye mi gitmstin birde kistin kac cm benimde sagda 4,5 cm var burde yumurtam catlamiyor acaba banada tup mu derki rahim filmim var temiz cikti cok siru sirdm kusura bakma cnm yasuat bey sadece infertilite ve tup bebek uzerıne çalışıyor daha bugun yanından gelıorum çıkolata kıstımden dolayı hamıle kalamıorum ıgne yaptı bugun nısanda tup bebek tedavısıne baslıycam işallah daha once acıbademde basarısız bır denemem olmuştu ama suat beye tamamen guvenıyorum tıcaret amacı gutmuyor.bence mutlaka gıtmelısınız geçmış olsun
Sagol cnm....Ne zormus bu isler yaa.burda klomen denedk catlatma ignesiyle yunurta catlamadi dr d.kintrol hapi verdi onumuzdeki ay bi kere daha klomen deneyecm umudum pek yok da...Olmazsa dogru bursaya gelecem insallah...Bende iki sorun varya hangisinin yuzunden gebe kalamiyorum onuda bilmiyom sagoll cnm bilgilern icinevet cnm şahin beye gıtmıştim kistım 2.5 cm yumurtlama sorunum yok kıstlerım soldakı tupumu tıkamış suan onları kuçultecek suat bey sonra tedavıye baslayacak.bence randevu alıp gıdın suat bey sızı yonlendırecektır aklınıza takılan bışey olursa sorabılırsınız yardımcı olurum