Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Medicabil oktay altun. Kesinlikle tavsiye ederim canım.Merhabalar ,defalarca açılmış bi konu ama Bursada iyi bi kadın doğumcu arıyorum normal dogum destekleyen ,anne adayının halinden anlayan ,doruk gibi uçuk fiyatları olmayan bi hastanede doktor arıyorum durum acil 4aylık oluyoruz doktorumuz yok ☹
Medicabil canım, muayene 85 tl, normal doğum 1750 sanırım , sezeryan 2100 tlTeşekkürler ,oktay beyi duydum hangi hastane fiyatları nasıl
Ben aylar önce sordum 5 bindiArkadaşlar merhaba,Pembe Mavinin 2016 doğum fiyatlarını bilen var mı?İlk bebeğimin doğumu orada oldu, ikinciye hamileyim tekrar oraya gitmek istiyorum,Feride Hanımdan çok memnun kaldım.4500 tl gibi rakamlardan bahsediliyor yorumlarda doğru mu acaba?Kesin bilen yazsın lütfen!!!1
Çok teşekkürler:)Ben aylar önce sordum 5 bindi
CAnım jimer pahalı öncelikle. Medicabil hastane olarak ta güzel zuhal hanım da iyi diye biliyorum bu arkadaşın onda doğum yaptı. Bende medicabil e gidiyorum ama oktay bey e gidiyorum. Evrim aydin da çok iyi bir doktormus ama o da çok dolu.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım hamile olduğumu iki gün önce öğrendim bir sürü araştırma yapıyorum ama bir türlü aradığım kriterlerde bir doktor bulamadım birkaç deneme yapıcam gibi görünüyor. anladığım kadarıyla hiçbir doktor dört dörtlük değil biri göklere çıkarıyorken biri yerden yere vurabiliyor. Allah, iyi doktorlar nasip etsin hepimize
Aslında hep özel hastane düşünüyordum çünkü evlenmeden önce Çekirge devlette bir kez Elif Öye'ye bir kez de Yeliz Atik'e gittim. hem çok kalabalık hem de çok kısa sürüyor muayeneler istediğin soruları soramıyorsun bile. ilk muayeneme adet düzensizliği için ikincisine de doğum kontrol hapı yazdırmak için gitmiştim. Randıman alamadım ama gebelik takibinde daha ilgili midirler bilemiyorum. Tecrübeli olanlar bilgilerini paylaşabilirlerse çok sevinirim
Bu süreçte sürekli doktora gideceğimiz için evime de yakın olsun yollarda sürünmiyim istiyorum. Ciddi anlamda ters bir durum oluşmadıkça normal doğumu destekleyen bir bayan doktor aramaktayım. Muayene ücretlerinin 100 tl üstünde olması da beni zorlar. sadece muayene ücretiyle yetinilse iyi ama sanırım tahliller için de ekstra masraf çıkıyor.
Ayrıca devlete de bir kaç kez görünürüm diye düşünüyorum farklı doktor görüşleri önemli bu yüzden Çekirge devlette Lale Dörtışık'tan randevu aldım ama malesef ancak 1 aralıkta. o zamana kadar bir doktora görünmüş olmam lazım Lale hanım hakkında da hiçbir fikrim yok ama yine de randevu aldım.
Kriterlerime uygun şu anki seçeneklerim;
- Medicabil - Zuhal Öder Saylık
- Jimer - Hatice Uğur
- Doruk - Sühendan Benderli veya Evrim Aydın
Bu doktorlar hakkında bilgisi veya başka doktor önerisi olan varsa bir de Semra Aydos hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun çok streslendim ilgilenenlere şimdiden çok teşekkürler.
CAnım jimer pahalı öncelikle. Medicabil hastane olarak ta güzel zuhal hanım da iyi diye biliyorum bu arkadaşın onda doğum yaptı. Bende medicabil e gidiyorum ama oktay bey e gidiyorum. Evrim aydin da çok iyi bir doktormus ama o da çok dolu.
1500 civarı normal dogumdu sanırım, 2100 de sezeryanZuhal hanımı istiyorum bende ama çok dolu yine de randevu aldım 30 aralığa. çok vakit olduğu için başka bi doktora gitmem şart bende doruktan en erken alabileceğim randevuyu aldım Naile Gökçe Akagündüz çıktı şansıma :) yarın gidiyorum kısmetse bakalımm nasıl medicabilde doğum ne kadar tam bilgin varsa paylaşabiliir misin canım :)
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım hamile olduğumu iki gün önce öğrendim bir sürü araştırma yapıyorum ama bir türlü aradığım kriterlerde bir doktor bulamadım birkaç deneme yapıcam gibi görünüyor. anladığım kadarıyla hiçbir doktor dört dörtlük değil biri göklere çıkarıyorken biri yerden yere vurabiliyor. Allah, iyi doktorlar nasip etsin hepimize
Aslında hep özel hastane düşünüyordum çünkü evlenmeden önce Çekirge devlette bir kez Elif Öye'ye bir kez de Yeliz Atik'e gittim. hem çok kalabalık hem de çok kısa sürüyor muayeneler istediğin soruları soramıyorsun bile. ilk muayeneme adet düzensizliği için ikincisine de doğum kontrol hapı yazdırmak için gitmiştim. Randıman alamadım ama gebelik takibinde daha ilgili midirler bilemiyorum. Tecrübeli olanlar bilgilerini paylaşabilirlerse çok sevinirim
Bu süreçte sürekli doktora gideceğimiz için evime de yakın olsun yollarda sürünmiyim istiyorum. Ciddi anlamda ters bir durum oluşmadıkça normal doğumu destekleyen bir bayan doktor aramaktayım. Muayene ücretlerinin 100 tl üstünde olması da beni zorlar. sadece muayene ücretiyle yetinilse iyi ama sanırım tahliller için de ekstra masraf çıkıyor.
Ayrıca devlete de bir kaç kez görünürüm diye düşünüyorum farklı doktor görüşleri önemli bu yüzden Çekirge devlette Lale Dörtışık'tan randevu aldım ama malesef ancak 1 aralıkta. o zamana kadar bir doktora görünmüş olmam lazım Lale hanım hakkında da hiçbir fikrim yok ama yine de randevu aldım.
Kriterlerime uygun şu anki seçeneklerim;
- Medicabil - Zuhal Öder Saylık
- Jimer - Hatice Uğur
- Doruk - Sühendan Benderli veya Evrim Aydın
Bu doktorlar hakkında bilgisi veya başka doktor önerisi olan varsa bir de Semra Aydos hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun çok streslendim ilgilenenlere şimdiden çok teşekkürler.
Gatada çalışmış olan doktor Recep Doğanlar. Bende gittim bir kez ona evet memnun kalmadım. Işinde iyidir mutlaka 30 yıllık doktor çünkü ama gata da çalışmanın verdiği bir sertlik var. Oktay bey e 1 kez randevu alinca sonrasinda sorun olmuyor.Merhaba, ben de bu konuda oldukça araştırma yapmış biri olarak popüler doktorlardan uzak durmanın mantıklı olduğuna karar verdim... o kadar yoğun oluyorlar ki ne istediğin gün ve zamana randevu alabiliyorsun, ne de o yoğunlukta seninle doğru düzgün ilgilenebiliyorlar...
İlk kontrol için Medicabil Oktay beyden randevu almak istedim ama maalesef 1,5 ay sonrası için randevu verebiliyorlardı. Bende yine aynı hastanede GATA mezunu bir dr'dan aldım randevu ama ilgisiz tavırlarından pek de hoşlanmadım... ayrıca hastanenin ortamı ve yoğunluğu beni gerdi, çok da hijyenik gelmedi... Sonrasında Acıbadem Konur'a gitmeye başladım Mustafa beye, 2 kontrol de oldukça olumlu geçti... Hastane ortamı huzurlu ve sakin.. İsminizle hitap ediliyor, doktorum da oldukça titiz.. bu şekilde devam edeceğim gibi görünüyor..
Merhaba, ben de bu konuda oldukça araştırma yapmış biri olarak popüler doktorlardan uzak durmanın mantıklı olduğuna karar verdim... o kadar yoğun oluyorlar ki ne istediğin gün ve zamana randevu alabiliyorsun, ne de o yoğunlukta seninle doğru düzgün ilgilenebiliyorlar...
İlk kontrol için Medicabil Oktay beyden randevu almak istedim ama maalesef 1,5 ay sonrası için randevu verebiliyorlardı. Bende yine aynı hastanede GATA mezunu bir dr'dan aldım randevu ama ilgisiz tavırlarından pek de hoşlanmadım... ayrıca hastanenin ortamı ve yoğunluğu beni gerdi, çok da hijyenik gelmedi... Sonrasında Acıbadem Konur'a gitmeye başladım Mustafa beye, 2 kontrol de oldukça olumlu geçti... Hastane ortamı huzurlu ve sakin.. İsminizle hitap ediliyor, doktorum da oldukça titiz.. bu şekilde devam edeceğim gibi görünüyor..