Bursada kadın doğum doktoru arıyorum

asil--

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
11
2
1
31
Merhabalar. Yeni üye oldum.
Bursa da yaşıyorum. 3 hafta öncesine kadar hamiyleydim. 2 aylık bebeğimi malesef kaybettim :( kontrolde kalbinin durduğunu öğrendik dünyamız başımıza yıkıldı :( ama çok şükür sonuçlarımı aldık ve genetik olan birşey olmadığı hiç beklemeden tekrar bebeğimizin olabileceğini söyledi doktorumuz bunada şükür.Ben Ziya ÇETİN 'e gidiyordum ama nedense artık oraya gidince içimde bir tuhaflık oluyor.bi arkadasım daha benım tavsiyem ile Zİya Bey e gitti ve benden 2 hafta sonra oda benım gibi kürtaj oldu.İster istemez bi tuhaf oluyorum oraya gıttıgımde.,Şimdi başka bir doktor arıyorum aklımda olan isimler Bülent KAYHAN, Recep DOĞANLAR, Ahmet YILMAZ, Evrim AYDIN gibi duyduğum isimler var kararsızım LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ???
Herkese teşekkür ediyorum...

Pembe Mavi Nilgün Karayılan var kaç yıldır rutin kontrollerim için vs giderim. İyi doktordur düşünürseniz..

pembe mavi hastane olarak biraz yüksek fiyatlı oldugu için evimede uzak oldugu için açıkçası hiç düşünmemiştim orayı ama hastane olarak da doktorlar olarak da çok methini duydum..

Fiyatları yüksek değil hatta diğerlerine göre uygun bile denilebilir tabii son durum nedir bilmiyorum en son gelinimizi götürdük o başka bir x hastanesine gidiyormuş o da abla uygun geldi bana dedi. Yine de sen önce Dr konusuna karar ver canım çünkü içine sinen bir Dr olmadıktan sonra evinin dibinde bile olsa bir faydası yok.

tabiki orası öyle önemlı olan doktor. Zİya beyden aslında memnundum ama bu olay yaşanınca bi soğukluk oluştu ister istemez Bülent KAYHAN ınıda çok methettiler ama kararsızım

Önemli olan içine sinmesi ve senin Dr unu sevmen arkadaşım biz kadınlar her kadın doğumcuya ısınamıyoruz dişçi ve kadın doğumcu geriyor insanı. Sen iyice düşün umarım kendine en uygun Dr u bulursun.

Zübeyde Hanım da Ayşe Yeliz Selimoğlu KOPUZ var tavsiye ederim. Birde Umi plazada Sevil PAKER i tavsiye ederim.

Merhabalar. Yeni üye oldum.
Bursa da yaşıyorum. 3 hafta öncesine kadar hamiyleydim. 2 aylık bebeğimi malesef kaybettim :KK43: kontrolde kalbinin durduğunu öğrendik dünyamız başımıza yıkıldı :KK43: ama çok şükür sonuçlarımı aldık ve genetik olan birşey olmadığı hiç beklemeden tekrar bebeğimizin olabileceğini söyledi doktorumuz bunada şükür.Ben Ziya ÇETİN 'e gidiyordum ama nedense artık oraya gidince içimde bir tuhaflık oluyor.bi arkadasım daha benım tavsiyem ile Zİya Bey e gitti ve benden 2 hafta sonra oda benım gibi kürtaj oldu.İster istemez bi tuhaf oluyorum oraya gıttıgımde.,Şimdi başka bir doktor arıyorum aklımda olan isimler Bülent KAYHAN, Recep DOĞANLAR, Ahmet YILMAZ, Evrim AYDIN gibi duyduğum isimler var kararsızım LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ ???
Herkese teşekkür ediyorum...
Canım ben doğum Yapalı 3 ay oldu çekirge doruk özlem başak üstünyurta gittim.çok güvenilir,sevecen,işinde çok iyi.ben hastaneden de doktorumdan da çok çok memnun kaldım tavsiye ederim

Zübeyde Hanım da Ayşe Yeliz Selimoğlu KOPUZ var tavsiye ederim. Birde Umi plazada Sevil PAKER i tavsiye ederim.
yazalı çok olmuş ama umarım görürsünüz, ben Zübeyde de Ayşe kopuz'un eşi Aycan Kopuza'a gidiyorum ama birkaç kez gittim bu doktor hakkında bilginiz var mı

yazalı çok olmuş ama umarım görürsünüz, ben Zübeyde de Ayşe kopuz'un eşi Aycan Kopuza'a gidiyorum ama birkaç kez gittim bu doktor hakkında bilginiz var mı
biraz geç oldu mesajı yeni gördüm ikiside ilgili doktorlar hamileliğimle ilgili büyük bir problemi farkedip beni üniversiteye sevk etti. Artık devam etmiyorum. Ama tavsiye ederim.

benim ikinci sezaryenimi aycan kopuz yaptı. hastanede tanıdığım 2 ebe hemşire ve bir memur abi kendisini tavsiye etti ve cerrahi yönünün iyi olması sebebiyle tavsiye etti. ben hiçbir sıkıntı yaşamadım. genel anestezi ile sez. oldum. gerçekten çok hızlı çalışıyor kısa sürede benim ameliyatımı gerçekleştirdi. dikiş yerim ip gibi çok ince ve kesi uzunluğu da kısacık idi. ben bir sıkıntı yaşamadım fakat biraz sezaryen yanlısı gibi geldi bana hemen kesip biçmek istiyor. benim zaten ilki de sez. idi ama normal yapamaz mıyım doğumu dediğimde bebek zaten ölür biz seni kurtarmaya uğraşırız diyerek sağlam bi korku saldı.

Bende osmangazi hastanesinde dr.adnan şahin in hastasıyım 27 haftalik hamileyim ilk hatalardan beri ona gidiyorum fiyatlarda makul hastanede sıfır yeni yapıldı doktorda iyi biri

Ben gectigimiz hafta Medicabil Hastanesinde Doktor Recep Doganlar'da spinal anestezi ile dogum yaptim. Benden once cok yakin 2 arkadasim da Medicabilde Recep Bey'de spinal anestezi oldular. Gerek doktorumuzdan gerek hastaneden cok memnun kaldik. Doktorum butun hamileligim boyunca gerek sogukkanliligiyla gerek verdigi bilgilerle bizi cok memnun etti. Ben biraz zor bir hamilelik gecirdim kanamalarin oldu dortlu tarama testinde bazi degerler kotu cikti. Doktorumuz gayet sogukkanlilikla bize gerekli aciklamalari yaptive detayli ultrasona kadar beklememizi soyledi. Detayli ultrasonsonucu Anladik ki evet az konusuyor olabilir ama isini tam anlamiyla hic eksiksiz yapan bir doktorumuz var. Ameliyata gelince Recep Bey'de anestezi doktorumda asistanlarda ebelerimiz ve hemsirelerimizde hepsi cok iyi ve ilgililerdi. Sohbet ede ede konusa konusa 40 dakika sonunda odamizdaydik. Recep Bey pansumani da kendi yapiyor pansuman haricinde 3 kere odamiza kontrole geldi. Gece nobetci hemsirelerde emzirmeden cocugun alt alimina benim durumumakadar birebir ilgileniyorlar. Hastanede kaldigimiz 31 saat boyunca tum personelin ilgisinden gayet memnunduk. Cok konusan ayakta karsilayandoktorlara da gittim. Emin olun hersey konusmak degil. İsini incelemelerini iyi yapiyor mu arastirmaniz gereken konular bunlar. Ameliyattan 5 gun sonra agrilarim da neredeyse kalmamis gibi azaldi. Bas agrisi bel agrisi hicbirsey yasamadim. Onemli olan doktorun ve ameliyathanedeki kim varsatalimatlarina tam uymak. Hem sizin isiniz hem doktorlarin isleri cok kokaylasiyor. Umarim yardimci olur tecrubelerim.

Back
X