Kızlar saçlarım dümdüz, incecik, pırasa diye tabir edilen saçlardan yani. İki ay önce saçlarımı kestirdim, kendim kessem hatta gözlerimi falan bağlasam ancak bu kadar dandik kesebilirdim. Sömestırda da nişanım var, bir an önce düzelttirmem lazım. Sizden ricam Bursa'da saçlarımı kestirebileceğim ve sürekli gidebileceğim bir kuaför var mıdır?
Merhaba:)
Ben Bursa'da sadece tek bir kuaföre gidiyorum. Sacha. Ama Bademli Agora AVM'de olanına gideceksin; mutlaka İbrahim Bey'e kestiriceksin. Fönünü de İsmail çeksin. Ferit de olabilir. 65-85 arası alıyor kesime. Ama emin ol memnun kalacaksın:))
Teşekkür ederim tatlım, bira pahalıymış ama :)
şekerim ama inan değiyor. ibrahim'e gidicen ama başkası kesmesin. :)
gidersen haberim olsun şikayetin vs de olursa. iyi tanırım çünkü ibrahim'i çok şakalaşırız:) nazım geçer yani:))
tabisi pedmosby'nin selamı var derim, düz 50 ye anlaşalım
ya işte biraz "klas takımı"na hitap ettiği için fiyatta bişey yapmıyolar. ibo da bana kızıyo 3-4 ayda bir gidiyorum diye. ben de ben sosyete değilim diyorum hahaah de valla D
Gidebilirim aslında, birkaç yerde daha okudum sacha iyidir diye. Acayip kötü kesimi şu an düzeltebilirlerse daha fazla bile verebilirim yani. Pırasa saçlar çok zor çook :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?