Saç Kesim Şekilleri Bursa'da iyi kesim yapan kuaför !!!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

busrsa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
14
0
88
Bursa
Kızlar saçlarım dümdüz, incecik, pırasa diye tabir edilen saçlardan yani. İki ay önce saçlarımı kestirdim, kendim kessem hatta gözlerimi falan bağlasam ancak bu kadar dandik kesebilirdim. Sömestırda da nişanım var, bir an önce düzelttirmem lazım. Sizden ricam Bursa'da saçlarımı kestirebileceğim ve sürekli gidebileceğim bir kuaför var mıdır?

Kızlar saçlarım dümdüz, incecik, pırasa diye tabir edilen saçlardan yani. İki ay önce saçlarımı kestirdim, kendim kessem hatta gözlerimi falan bağlasam ancak bu kadar dandik kesebilirdim. Sömestırda da nişanım var, bir an önce düzelttirmem lazım. Sizden ricam Bursa'da saçlarımı kestirebileceğim ve sürekli gidebileceğim bir kuaför var mıdır?

Merhaba:)
Ben Bursa'da sadece tek bir kuaföre gidiyorum. Sacha. Ama Bademli Agora AVM'de olanına gideceksin; mutlaka İbrahim Bey'e kestiriceksin. Fönünü de İsmail çeksin. Ferit de olabilir. 65-85 arası alıyor kesime. Ama emin ol memnun kalacaksın:)) :16:

Merhaba:)
Ben Bursa'da sadece tek bir kuaföre gidiyorum. Sacha. Ama Bademli Agora AVM'de olanına gideceksin; mutlaka İbrahim Bey'e kestiriceksin. Fönünü de İsmail çeksin. Ferit de olabilir. 65-85 arası alıyor kesime. Ama emin ol memnun kalacaksın:)) :16:

Teşekkür ederim tatlım, biraz pahalıymış ama :)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim tatlım, bira pahalıymış ama :)

şekerim ama inan değiyor. ibrahim'e gidicen ama başkası kesmesin. :)
gidersen haberim olsun şikayetin vs de olursa. iyi tanırım çünkü ibrahim'i çok şakalaşırız:) nazım geçer yani:))

şekerim ama inan değiyor. ibrahim'e gidicen ama başkası kesmesin. :)
gidersen haberim olsun şikayetin vs de olursa. iyi tanırım çünkü ibrahim'i çok şakalaşırız:) nazım geçer yani:))

tabisi pedmosby'nin selamı var derim, düz 50 ye anlaşalım :P

tabisi pedmosby'nin selamı var derim, düz 50 ye anlaşalım :P

:D ya işte biraz "klas takımı"na hitap ettiği için fiyatta bişey yapmıyolar. ibo da bana kızıyo 3-4 ayda bir gidiyorum diye. :D ben de ben sosyete değilim diyorum :D hahaah de valla :DD

:D ya işte biraz "klas takımı"na hitap ettiği için fiyatta bişey yapmıyolar. ibo da bana kızıyo 3-4 ayda bir gidiyorum diye. :D ben de ben sosyete değilim diyorum :D hahaah de valla :DD

Gidebilirim aslında, birkaç yerde daha okudum sacha iyidir diye. Acayip kötü kesimi şu an düzeltebilirlerse daha fazla bile verebilirim yani. Pırasa saçlar çok zor çook :)

Gidebilirim aslında, birkaç yerde daha okudum sacha iyidir diye. Acayip kötü kesimi şu an düzeltebilirlerse daha fazla bile verebilirim yani. Pırasa saçlar çok zor çook :)

düzeltir düzeltir:) :16::16:
keşke benim de dümdüz sacları olsa.. acayip gür ve dalgalı.bıkıyorum bazen.. tülermesinden iyidir.. :)

ben ankarada 90 tl yede saç kestirdim istanbulda 150 tlye de saç kestirdim.bursada da en iyi dedikleri yerlere gittim.o kadar paralar verdim şimdi aynı saç kesimini çok daha uygun fiyata aynı titizlik ve ustalıkla kesen birine gidiyorum.en az dört beş arkadaşımı daha gönderdim.hepside çok memnun kaldı.tavsiye ederim...tamer mercan kuaför...

Back