Bursada iğneli epilasyon

bebeksiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2014
43
47
Arkadaşlar merhaba bursada temiz iğneli epilasyon yapan yerler neresidir ve memnun kaldiniz mi acaba eski konulara baktim ama pek içime sinmedi yorumlarinizi bekliyorum

Nur epilasyon o kadar düşük akim veriyorki,adeta tüyler bitmesin ve gelmeye devam edin der gibi ne yazik ki.Kendisine söyledim bunu ama verdiği cevap"fazla akimin hic bir faydasi yok"oldu.Ben en az 10 tane igneli epilasyon yapan yer gezdim sanki bir bilgim yokmus gibi beni aldatiyor aklinca.Onlarin yaptiği işi onlardan iyi öğrendim.Yüzümde izler kaldi işini iyi yapamayan acemiler yüzünden.Bir tek ipekepilasyondan çok memnun kaldim.Hijyene dikkat eden ve işini gerçekten iyi yapan bir hanim.Görükle biraz uzak ama şehir içinde heryeri denedim,uzak olsun düzgün olsun dedim ve çok şükür bu dertten kurtuldum.

İyi günler İpek epilasyon nerede acaba ben yüzüme bursa Acıbadem’de diot epilasyon yaptırdım ve kıllar kalınlaştı sıklaştı ve boynuma yayıldı.sivilce yüzümde hiç yoktu ve her yerini sivilceler kapladısonrasında iğneli epilasyon a başladım ama bunda da lekeler kalıyor.bana yardımcı olursanız çok sevinirim

bir cok yere gittim. cakir hamamin ordaki 2 kardesin islettigi yere gittim. cekirge meydandakine gittim. heykel valiligin ordakine gitti (kapandi orasi isleten kadin amerikaya tasindi) ozlucede 2 yer denedim. birinde baya israr ettim ama olmadi. en iyisi ve usta olan setbasindaki. reklam olmasin diye isim vermeyecegim. ama muhtesem sonuc. eli cok hafif ve usta kadin. digerleri koku bulamiyor. bosuna para zaman ve aci. en kotusu cakirhamamdakiydi. dolandirici gibiler. bide kabalar. neyse. yillardir ugrasiyorum koltuk alti bacak bitti. bikiniye basladim. yuzle devam edecegim. buradaki yorumlarla cakirhamama gitmistim cok param gitti kotu muamele gordum ustune bide cayir cayir yaktilar hep iz kaldi. benim yasadiklarimo yasamasin kimse direk setbasindaki kadina gitsinler.

merhabalar setbaşındaki bayanın ismini tel. yazabilirmisiniz

istiridyekutusu bence ön yargılı davranmışınız,iş arkadaşım komple vucut yaptırarak sonuç aldı ve onun tavsiyesiyle Nur Güzellik Salonuna gittim, kol kıllarımı aldırttım 3 turda bittiler gayet başarılı sonuç aldım ve şuan alın bölgemi aldırıyorum 1. turdan sonra inceldi iz falan da kalmadı,benden sonra kuzenim ve kız kardeşim de başladılar onlarda sonuç almaya başladılar. Nur hanıma haksızlık yapmışsınız.

Merhaba Nur hanımın telefon numarasını alabilir miyim İnstagram adresleri yok yaptıkları işleri orada gözlemlemek isterdim ama bulamadım maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…