Ben 4, seans oldu gideli cene bolgesinde seyrelme oldu ama biyikta olmafi kalinlari aliyotuz sonra ince tyuylere gecilecek biyik bolgesi cok aciyor en cokta otda tuy var Allah hepimizin yardimcisi olsun bir an once kurtulalim insallahyüz bölgesi en inatçı bölge kollardaki azalmayı 1 seansta bile görebiliyorsunuz ama yüz için en az 1 sene gitmelisiniz.
Rica ederim yardimci oldutsam sevinirimTeşekkür ettim balım çok sağol,bu
hafta randevu alıp gidicem inşallah :)
Rica ederim yardimci oldutsam sevinirim
Gitmeden en az 1 hafta once randevu alin dolu
oluyolar nerde oturuyosunuz acaba
Arkadaşlar Nur epilasyonun iletişim telefonunu öğrenebilirmiyim bende yaptırmak istiyorumda internette araştırdım ama bulamadımKızlar ben bugun Setbasında Nur epilasyon gittim yüz için dakikası 1.40 tan güzel geçti inşallah en kisa zamanda biter
Şimdi yorumlara ben de baktım da ben de bilinçli yapıldığını düşündüm. Geçmiş olsun. Fakat aynı zamanda iki yer olduğunu da okudum arada, siz diğerine gitmiş olmayasınız?Elegance rezil bir yer !!!, ben de burdan tavsiye edildiği için gitmiştim. Şuan elegance dan birinin foruma girip olumlu yorum yaptıgını düşünüyorum.
Yorumu okuyan eşine dostuna söylesin kimse böyle bir hataya düşmesin. Orada iğneli yapan kadının iğneli hakkında hiç bir fikri olmadıgını düşünüyorum.
Ben dilek güzellik salonuna devam ediyordum ve çok memnundum. Epilasyonumu yapan kız hasta oldugu için ve yurtdışına çıkacagım için acil bir durum oldu, buradan elegance'ı okudugumu hatırladım ve oraya gittim. En son iki koltuk altımı 17 dakikada yaptırmıştım dilek güzellik salonunda, dakikası 1,4 liraydı. Elegance'daki kadın bir başladı, her iğneyi sokuşunda bir damla yaş aktı gözümden. O kadar derine sokup, o kadar çok elektrik veriyor ki, akımı içimde hissediyordum resmen. Neden o anda kalkıp gitmedim bilmiyorum, herhalde son günüm oldugu için işim hallolsun diye düşündüm. Sadece bir koltuk altımı 34 dakikada aldı!!! Bir saat boyunca kesintisiz ağladım. Eli o kadar yavaş ki.. Bir de yıllardır yapıyormuş. Yıllardır yapıyorsa demkki bilerek zaman geçsin de para yazsın diye uzatıyor. Rezalet tek kelimeyle. Neden bu kadar yavaş diyorum , "ben bölgeyi inceliyorum, özenerek yapıyorum "diyor utanmadan. Hakkımı helal etmiyorum. O işkencenin dakikasına da 1,8 lira istedi üstelik. Bana olan oldu, çok çok pişmanım. BEŞ PARA ETMEZ, GİTMEYİN, AYNI HATAYA DÜŞMEYİN !!!
siz kendiniz de elegance den hizmet aldınız ve memnun kaldınız mı acabaŞimdi yorumlara ben de baktım da ben de bilinçli yapıldığını düşündüm. Geçmiş olsun. Fakat aynı zamanda iki yer olduğunu da okudum arada, siz diğerine gitmiş olmayasınız?
Ben okuldan bi kızın tavsiyesi üzerine başladım elegance'a. Kız, siyah kıl yapısına sahip fakat kaşına kadar her yerini buraya aldırmıştı. Güvendim, koltuk altımı aldırdım. Yaklaşık 4 yıl oldu. Çok da memnun kaldım, herkese de tavsiye ettin.
Şimdi kaşa başlamayı düşünüyorum da yorumlardan sonra gene de bi tedirgin olmadım değil açıkçası. Yani kızın kaşını gözümle görmesem vazgeçmiştim.
yeni gördüm cevabınızı çok teşekkür ederim hemen randevu alacağım olumlu sonuç alındığını bilince insan güvenebiliyorTabi ki devam ediyorum zaten