İğneli Epilasyon Bursa'da iğneli epilasyon için önereceğiniz bir yer var mı?

yüz bölgesi en inatçı bölge kollardaki azalmayı 1 seansta bile görebiliyorsunuz ama yüz için en az 1 sene gitmelisiniz.
Ben 4, seans oldu gideli cene bolgesinde seyrelme oldu ama biyikta olmafi kalinlari aliyotuz sonra ince tyuylere gecilecek biyik bolgesi cok aciyor en cokta otda tuy var Allah hepimizin yardimcisi olsun bir an once kurtulalim insallah

Rica ederim yardimci oldutsam sevinirim
Gitmeden en az 1 hafta once randevu alin dolu
oluyolar nerde oturuyosunuz acaba

Hürriyet'te oturuyorum ben.Bugün aradım randevu için ama açan olmadı yarın sabah tekrar arıcam bakalım :)

Kızlar ben bugün yüzüme iğneli yaptırdım ama Elegance değil.Çekirge'de Beyhan Hanıma gittim.Çok hijyenik ve pratik 23 dk bitti işim.Bu ilk seansımdı.Farklı bölgelerde farklı acı çektim ama çok da dayanılmıcak kadar değildi.Şu zaman gel bu zaman gel de demedi,uzayıp rahatsız olduğumda gidicem tavsiye ederim :)

Elegance rezil bir yer !!!, ben de burdan tavsiye edildiği için gitmiştim. Şuan elegance dan birinin foruma girip olumlu yorum yaptıgını düşünüyorum.
Yorumu okuyan eşine dostuna söylesin kimse böyle bir hataya düşmesin. Orada iğneli yapan kadının iğneli hakkında hiç bir fikri olmadıgını düşünüyorum.
Ben dilek güzellik salonuna devam ediyordum ve çok memnundum. Epilasyonumu yapan kız hasta oldugu için ve yurtdışına çıkacagım için acil bir durum oldu, buradan elegance'ı okudugumu hatırladım ve oraya gittim. En son iki koltuk altımı 17 dakikada yaptırmıştım dilek güzellik salonunda, dakikası 1,4 liraydı. Elegance'daki kadın bir başladı, her iğneyi sokuşunda bir damla yaş aktı gözümden. O kadar derine sokup, o kadar çok elektrik veriyor ki, akımı içimde hissediyordum resmen. Neden o anda kalkıp gitmedim bilmiyorum, herhalde son günüm oldugu için işim hallolsun diye düşündüm. Sadece bir koltuk altımı 34 dakikada aldı!!! Bir saat boyunca kesintisiz ağladım. Eli o kadar yavaş ki.. Bir de yıllardır yapıyormuş. Yıllardır yapıyorsa demkki bilerek zaman geçsin de para yazsın diye uzatıyor. Rezalet tek kelimeyle. Neden bu kadar yavaş diyorum , "ben bölgeyi inceliyorum, özenerek yapıyorum "diyor utanmadan. Hakkımı helal etmiyorum. O işkencenin dakikasına da 1,8 lira istedi üstelik. Bana olan oldu, çok çok pişmanım. BEŞ PARA ETMEZ, GİTMEYİN, AYNI HATAYA DÜŞMEYİN !!!

Elegance rezil bir yer !!!, ben de burdan tavsiye edildiği için gitmiştim. Şuan elegance dan birinin foruma girip olumlu yorum yaptıgını düşünüyorum.
Yorumu okuyan eşine dostuna söylesin kimse böyle bir hataya düşmesin. Orada iğneli yapan kadının iğneli hakkında hiç bir fikri olmadıgını düşünüyorum.
Ben dilek güzellik salonuna devam ediyordum ve çok memnundum. Epilasyonumu yapan kız hasta oldugu için ve yurtdışına çıkacagım için acil bir durum oldu, buradan elegance'ı okudugumu hatırladım ve oraya gittim. En son iki koltuk altımı 17 dakikada yaptırmıştım dilek güzellik salonunda, dakikası 1,4 liraydı. Elegance'daki kadın bir başladı, her iğneyi sokuşunda bir damla yaş aktı gözümden. O kadar derine sokup, o kadar çok elektrik veriyor ki, akımı içimde hissediyordum resmen. Neden o anda kalkıp gitmedim bilmiyorum, herhalde son günüm oldugu için işim hallolsun diye düşündüm. Sadece bir koltuk altımı 34 dakikada aldı!!! Bir saat boyunca kesintisiz ağladım. Eli o kadar yavaş ki.. Bir de yıllardır yapıyormuş. Yıllardır yapıyorsa demkki bilerek zaman geçsin de para yazsın diye uzatıyor. Rezalet tek kelimeyle. Neden bu kadar yavaş diyorum , "ben bölgeyi inceliyorum, özenerek yapıyorum "diyor utanmadan. Hakkımı helal etmiyorum. O işkencenin dakikasına da 1,8 lira istedi üstelik. Bana olan oldu, çok çok pişmanım. BEŞ PARA ETMEZ, GİTMEYİN, AYNI HATAYA DÜŞMEYİN !!!

Kızlar ben bugun Setbasında Nur epilasyon gittim yüz için dakikası 1.40 tan güzel geçti inşallah en kisa zamanda biter

Arkadaşlar Nur epilasyonun iletişim telefonunu öğrenebilirmiyim bende yaptırmak istiyorumda internette araştırdım ama bulamadım

Kızlar ben bugun Setbasında Nur epilasyon gittim yüz için dakikası 1.40 tan güzel geçti inşallah en kisa zamanda biter
Arkadaşlar Nur epilasyonun iletişim telefonunu öğrenebilirmiyim bende yaptırmak istiyorumda internette araştırdım ama bulamadım

Heryere yazasım var Çakırhamam da Elegance Güzellik Salonu var kızlaarrrr Allahıımmm o insanlar varya kesin cennetlik bütün kıllarımdan tüylerimden kurtuldum ya şaka gibi ve benim gibi tüylü olanınız yoktur sanırım 2 seneye yakın bi zaman da bitti ayrıca ben lazer mağduruyum yüzüm de lazerden dolayı lekelenmeler vardı onu geçirdiler ve bende hormon bozukluğu vardı ona rağmen bitirdiler nasl teşekkür etsem azdır iyi ki varlar iyi ki yerini sorucak olursanız Tophaneye dönüşte Çakırhamam karşısında hatta yanlş hatrlamıyosam Küçük Saray Pideli köfte vardı yan apartmanı eczanenin üstü beni onlarla tanıştıran kuzenimm canımm Betüşümm sende iyi ki varsınnumarasını soranlara

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi yorumlara ben de baktım da ben de bilinçli yapıldığını düşündüm. Geçmiş olsun. Fakat aynı zamanda iki yer olduğunu da okudum arada, siz diğerine gitmiş olmayasınız?
Ben okuldan bi kızın tavsiyesi üzerine başladım elegance'a. Kız, siyah kıl yapısına sahip fakat kaşına kadar her yerini buraya aldırmıştı. Güvendim, koltuk altımı aldırdım. Yaklaşık 4 yıl oldu. Çok da memnun kaldım, herkese de tavsiye ettin.
Şimdi kaşa başlamayı düşünüyorum da yorumlardan sonra gene de bi tedirgin olmadım değil açıkçası. Yani kızın kaşını gözümle görmesem vazgeçmiştim.

BURSA da Elegance güzellik salonunu öneririm arkadaşlar.epilasyon ve cilt bakımında çok kaliteli ve uygun fiyat.kesinlikle gidilmeli!!!

Elegance telefonunu özel den yazar mısınız ? Birde fiyatlar ne oldu ? Bilen var mı ? Benim çenede bir kaç beyaz kıl çıkmış sonradan. Kaç seansta geçer acaba ?

Bu konuda şuan yeni bi açılan yer var heykel kafkasın yanı hemen Lalissa Estetik ve Güzellik diye belli ki çok idaalı girmişler içeri girdiğinde estetik açısından mükemmel gözüken bir yer ,iş uygulamaya gelince daha bilmiyorum görmek lazım ilerleyen zamanlarda merak ederseniz deneyimlerimi söylerim .. Makineye ve fiyat durumuna gelicek olursak , makinesi alexandrite en iyi makine o diye biliyorum fiyat durumuna gelicek olursak içeri girdiğinizde o kadar şık ki başta çok pahalı gözüküyor zannediyorsunuz ama o mekana rağmen fiyatlar gayet normal. Uygulamada iyi geçerse kesinlikle önerebilceğim bir yer olacak. Bakıp görüceğiz hayırlısı olsun.

Arkadaşlar sayfa güncel kalsın gidip memnun olan arkadslar lütfen memnun kaldığınız yerleri yazın özelliklede sonuca tamamen ulaşabilen arkadaşlar. Gerçekten memnun kalınmış yer tavsiyesine öyle ihtiyacım var ki...

siz kendiniz de elegance den hizmet aldınız ve memnun kaldınız mı acaba

selam kızlar bursa da nur güzellik salonu iğneli epilasyonda iyimiş ama telefon numarası yok bilen varmı?

Reklamlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…