Nedir bizim bu çektiğimiz :) bende seneler önce sağlam paralar döktüm estetik international'a lazer yaptırmıştım sonra pudra'ya gittim onun lazerden bi farkı olmadı kalan lekeler bini geçti psikoloğa bile gittim sinirlerim bozulmuştu çünkü :) iğneliyi denemeni tavsiye ederim çakırhamam da bilmem bilirmisin Elegance Güzellik Salonu var onlara minnettarım en azından verdiğin paranın hakkını veriyorlar geçmiş olsun
elenora cıddıyetsız ıs yapıyo canım kac seans oldu sadce can yakıyo .. dneyımsız elemanlar nasıl yapcam boylemı dıye gırmeden danısıp gırenler.
Eyvah eyvah kabus gibi desene stajyer tabi hepsi çok duydum bir çıkardılar elenora elenora diye al işte sen bizzat deneyimlemişsin kobay yapmışlar seni resmen
evet cok deneyımsızler ben artık onlardan deneyımlıyım sunu yap vs dıyorum.kafalarına gore seansımı ıptal edıp makınlar bozuk demelerı cabası.ayrıca ordakı danısmaya dedım memnun degılım dıye baska baska ısler yaptı tek avantajım bıtıs garantılı
yanı benım su kadar seansım 3.ay gıbıymıs baska bı estetısyen dedı
açıkçası lazer'in bitirdğini hiç görmedim duymadım benim gittiğim yere gelenlerden biliyorum lazerden kurtarın beni senelerimi yedi hala aynı diyenleri çok gördüm hakkında hayırlısı olsun umarım çektiğine değer ha bide şöyle düşün 13.14 seans diyosun yani 1 sene 2 ay benim 1 senede bacak koltukaltı bıyık bitti iğneli de öyle de değerlendir
hepsı ayı dıyosun yanı
Arkadaslar bende elegance düşünüyorum ama bursada 2 tane varmis. Biri cakirhamam digeri setbasinda hangisinden bahsediyorsunuz simdiden tesekkur ederim; )kızlar ya bursada (nilüfer çevresinde) önerebileceğiniz iğneli ep. yapan bi yer var mı ?
zavallı yüzüm ip ağda cımbız limon tuz gibi müdahalelere maruz kaldı zaten.yani yanlış epilasyon yaptırıp daha da pişman olmak istemiyorum
Merhabaa elegance 2 tane varmis galiba. Siz hangisine gittinizElegance güzellik salonu diyebilirim ben ve çevremdekiler çok memnun kaldık saolsun gerçekten işlerini iyi yapıyorlar
Merhabaa elegance 2 tane varmis galiba. Siz hangisine gittiniz
Arkadaslar bende elegance düşünüyorum ama bursada 2 tane varmis. Biri cakirhamam digeri setbasinda hangisinden bahsediyorsunuz simdiden tesekkur ederim; )
Pudraya gitmeyin de nereye giderseniz gidin. 7 ay devam ettim. Her seferinde (sonradan öğrendiğime göre yasal olmamasına rağmen) uyuşturucu bir iğne kullanmıştı. Her seansta bir sürü yara kabuğu oluşuyordu ve tabiki iz kaldı. 1 ay ara verdikten sonra ise tüylerimin tamamen yeniden çıktığını gördüm. Sonuç umut, zaman ve para kaybı.
Mrb tamamen bitiriyomu acaba bende lazere basladim ama yazilanlari okuyunca orayi birakip igneliyemi gitsem diye kararsizim cevaplarsaniz sevinirimGeçmiş olsun bende bunu anlatmaya çalıştım tecrübe sahibi olarak herkese Bursa'da tek bi yer önerebilirim o da Çakırhamam Elegance
Geçmiş olsun bende bunu anlatmaya çalıştım tecrübe sahibi olarak herkese Bursa'da tek bi yer önerebilirim o da Çakırhamam Elegance
Bende bugun Elegansa basladim hayirli sonuclar aliriz insallahteşekkürler. başkaları da aynı sıkıntıyı yasamasin diye açıkça anlatma isteği duydum
Hamamin orda taksi duraginon tam karsisinda ismi yaziyor zatenElegance'nin tam adresini söyleyebilir misiniz hanımlar.İş çıkışı gidicem de zaman kaybetmiyim :)
Çakırhamam da olanı.Timurtaşpaşa apt diyo ama tarif istiyorum :)
Hamamin orda taksi duraginon tam karsisinda ismi yaziyor zaten