İğneli Epilasyon Bursa'da iğneli epilasyon için önereceğiniz bir yer var mı?

elenora cıddıyetsız ıs yapıyo canım kac seans oldu sadce can yakıyo .. dneyımsız elemanlar nasıl yapcam boylemı dıye gırmeden danısıp gırenler.

elenora cıddıyetsız ıs yapıyo canım kac seans oldu sadce can yakıyo .. dneyımsız elemanlar nasıl yapcam boylemı dıye gırmeden danısıp gırenler.

Eyvah eyvah kabus gibi desene stajyer tabi hepsi çok duydum bir çıkardılar elenora elenora diye al işte sen bizzat deneyimlemişsin kobay yapmışlar seni resmen

Eyvah eyvah kabus gibi desene stajyer tabi hepsi çok duydum bir çıkardılar elenora elenora diye al işte sen bizzat deneyimlemişsin kobay yapmışlar seni resmen

evet cok deneyımsızler ben artık onlardan deneyımlıyım sunu yap vs dıyorum.kafalarına gore seansımı ıptal edıp makınlar bozuk demelerı cabası.ayrıca ordakı danısmaya dedım memnun degılım dıye baska baska ısler yaptı tek avantajım bıtıs garantılı
yanı benım su kadar seansım 3.ay gıbıymıs baska bı estetısyen dedı

açıkçası lazer'in bitirdğini hiç görmedim duymadım benim gittiğim yere gelenlerden biliyorum lazerden kurtarın beni senelerimi yedi hala aynı diyenleri çok gördüm hakkında hayırlısı olsun umarım çektiğine değer ha bide şöyle düşün 13.14 seans diyosun yani 1 sene 2 ay benim 1 senede bacak koltukaltı bıyık bitti iğneli de öyle de değerlendir

Son düzenleme:

hepsı ayı dıyosun yanı

Pudraya gitmeyin de nereye giderseniz gidin. 7 ay devam ettim. Her seferinde (sonradan öğrendiğime göre yasal olmamasına rağmen) uyuşturucu bir iğne kullanmıştı. Her seansta bir sürü yara kabuğu oluşuyordu ve tabiki iz kaldı. 1 ay ara verdikten sonra ise tüylerimin tamamen yeniden çıktığını gördüm. Sonuç umut, zaman ve para kaybı.

Arkadaslar bende elegance düşünüyorum ama bursada 2 tane varmis. Biri cakirhamam digeri setbasinda hangisinden bahsediyorsunuz simdiden tesekkur ederim; )

Arkadaslar bende elegance düşünüyorum ama bursada 2 tane varmis. Biri cakirhamam digeri setbasinda hangisinden bahsediyorsunuz simdiden tesekkur ederim; )

Canım setbasindaki yeni açılmış çakırhamamdakine gittim en iyisi orası diğerinde tecrübe sıfırmış bende duydum karar sizin tabiki

Geçmiş olsun bende bunu anlatmaya çalıştım tecrübe sahibi olarak herkese Bursa'da tek bi yer önerebilirim o da Çakırhamam Elegance

Geçmiş olsun bende bunu anlatmaya çalıştım tecrübe sahibi olarak herkese Bursa'da tek bi yer önerebilirim o da Çakırhamam Elegance
Mrb tamamen bitiriyomu acaba bende lazere basladim ama yazilanlari okuyunca orayi birakip igneliyemi gitsem diye kararsizim cevaplarsaniz sevinirim

teşekkürler. başkaları da aynı sıkıntıyı yasamasin diye açıkça anlatma isteği duydum

Elegance'nin tam adresini söyleyebilir misiniz hanımlar.İş çıkışı gidicem de zaman kaybetmiyim :)
Çakırhamam da olanı.Timurtaşpaşa apt diyo ama tarif istiyorum :)

ben yuzume ve kollarıma yaptırdım. yüzüm bitmişti kollarımda baya seyreldi. 6 sene hiç çıkmadlar ama iki çocuk doğurduktan sonra sanrm hormonlardan yüzüm birden tüylendi çok dikkat çekiyor. şimdi tekrar gideceğim ilk fırsatta

yüz bölgesi en inatçı bölge kollardaki azalmayı 1 seansta bile görebiliyorsunuz ama yüz için en az 1 sene gitmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…