bana da pudranın numarasını mesaj atarmısınız lütfenpudradan randevu aldım pazartesi gidicem inşallahkurtulmak istiyorum artık
Kızlar bende pudraya gidicem yüzüm için.Orda bi teyzeyle konuştuk yüzü için gitmiş heryerini halletmiş pamuk gibi olmuş vallaDaha önce bi deneme yapmıştık yanaklarıma hiç bi sorun çıkmadı yarında randevum var inşallah kurtuliciimm bende .Hadi bakalım :)
bende yaptırmayı düşünüyorum herkes iğneliyi öneriyor ama bursadan daha kimse çıkmadı canım.benim için bursa olsunda neresi olursa olsun.Valiliğin orada biryer varmış ama adını adresini bilmiyorum hala gitmedim2ay olmuş konuyu açalı sen gittinmi merak ettim
Heh bende aynı senin gibiyim esmenur.Bursa da şöyle adam akıllı bi yer arıyorum iğneli epilasyon için.Yüzüme şu ana kadar hiç bi müdahale yaptırmadım bütün kuaförler gel iple yada sirle alalım falan dediler ama istemedim.Düzgün bi iğneli epilasyoncu arıyorum Bursa'da.Şu valiliğin ordakini yerinde araştırıp gitmeyi düşünüyorum burda okuduklarımdan sonra ama onun içinde sonbaharı beklemem gerekicek malum yazın güneşe çıkmamak gerekiyo havalarda ısındı şimdi yaptıramam :)
lutfen bu pudranın telefon numarasını mesaj atarmısınız çok rica ediyorum
Ben Setbaşında Nur epilasyon'a gittim, öneririm. Çok memnun kaldım ve hiçbir iz de kalmadı. Fiyat olarak da yüz bölgesi dakikası 1,20 TL vücüt Bölgesinde ise dakikası 1,15 TL :) Kesin sonuç ve işini çok iyi yapıyor tavsiye ederim. :)
Şanslıymışsınız ben de gittim nur epilasyon'a yüzümde ve bacaklarımda izler kaldı çok pişman oldum kuzenim saolsun Elegance güzellik salonunu tavsiye etti verdikleri kremlerle Nur'dan kalan izleri geçirdiler saolsunlar önemli olan ucuz ya da pahalı olması değil ne yazıkki işlerindeki başarı oranı onun için Elegance'a güveniyorum
Kızlar Elegance'tan prim mi alsak napsak ii reklamını yaptıkşaka bi yana sezar'ın hakkı sezar'a Elegance'ı bursa'da ki diğer epilasyoncularla kıyaslarsak Elegance'ın sahiplerine büyük ayıp etmiş oluruz benim epilasyona ihtiyacım kalmadı artık ama heykele hemen hemen her gittiğim de bi kahvelerini içmeye giderim iyi ki varlar
Kızlar Elegance'tan prim mi alsak napsak ii reklamını yaptıkşaka bi yana sezar'ın hakkı sezar'a Elegance'ı bursa'da ki diğer epilasyoncularla kıyaslarsak Elegance'ın sahiplerine büyük ayıp etmiş oluruz benim epilasyona ihtiyacım kalmadı artık ama heykele hemen hemen her gittiğim de bi kahvelerini içmeye giderim iyi ki varlar
merhaba ben de iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum yüzüme, yorumlarınızı görünce Elegance'yi düşünmeyi başladım.Acaba biraz bilgi verir misiniz şu an yüzünüz tamamen bitti mi , ne gibi bi fiyat ödediniz ve kaç ayda bitti şimdiden teşekkürler :)
ben saglam para verdım ve 13 14.seans hala azalmadı eskısı gıbı
Lazer mi iğneli mi iğneli de seans vermiyorlar çünkü yazık olmuş parana Elegance'ı şiddetle öneririm ben 1 sene de hem bacaklarımı hem kotukaltımı hemde bıyık bölgemi bitirdim tabi benim bayağı oluyo çok uzun senelerdir kıl tüy nedir bilmem
lazer ısnla canım bu ve hala bıtmedı hyr elenora bnmkı
merhaba ben de iğneli epilasyon yaptırmak istiyorum yüzüme, yorumlarınızı görünce Elegance'yi düşünmeyi başladım.Acaba biraz bilgi verir misiniz şu an yüzünüz tamamen bitti mi , ne gibi bi fiyat ödediniz ve kaç ayda bitti şimdiden teşekkürler :)
ben saglam para verdım ve 13 14.seans hala azalmadı eskısı gıbı