- Konu Sahibi beyzanurecrin
4,5 aylık oğlumu idrar yolu enfeksiyonu tekrar nüksetmemesi için sünnet ettirmek istiyorum bursada nerede yaptırsam daha ii olur yardım edin oğlumu emin ellere teslim edeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim.annelık=vesveselik diyorum ben herzaman. herşeyden korkuyoruz mesele çocuklar olunca.altı bezlenince canı acımaz mı acaba.zaten olcak ne kadar erken olursa o kadar iyi diyoruz.sonbahar kış gibi olması daha ii olmaz mı eylül de filan yani yardımın için çok teşekkür ederim tekrar. daha çok kafanı şişiricem gibi geliyo
doğru söylüyorsun insan ister istemez meraklanıyo. bezle pek temasi olmuoyr bir kaç gün bolca krem ve gazlı bez kullanıyorsun zaten üzerine ve dördüncü günde de ılık banyo tedavisi başlıyor. mümkünse hemen yaptırmanı tavsiye ederim. çünkü yaz aylarını ayara iyileşmesi açısından pek önermiyor doktorlar eylül ekimde de baya hareketlenmiş olucak daha zor sizin için. bizimki altı aylıktı aman dönmesin etmesin diye tepesinde sıkboğaz ettik çocuğu ama o yine yapcağından geri kalmıyordu ki canı acısa ya ağlar yada o kadar hareket etmezdi heralde bu arada estafurullah istdiğini sorabilirsin.
üzerinden tam bir sene geçti doğal olarak fiyatlar değişmiştir ama 300TL ye yaptırmıştık.bu arada sözümü olur inş. hayırlı bir şeye vesile olurum. ayrıca evinizde hayırlı olsun içinde mutlu huzurlu geçirin inş.
çok geçmiş olsun bende her zaman giremiyorum çocuklardan senin bu saatte ayakta olma nedenin bebeğin mi sorması ayıptır yani kaç çocuğun var
benim 2 yaşında bir kızım 5 aylık oğlum var 24 ümü yeni doldurcam bu yaşta 2 çocuk baya zorluyor
konu başka tarafa kaydı ama kusura bakma
tekrar geçmiş olsun
çok geçmiş olsun bende her zaman giremiyorum çocuklardan senin bu saatte ayakta olma nedenin bebeğin mi sorması ayıptır yani kaç çocuğun var
benim 2 yaşında bir kızım 5 aylık oğlum var 24 ümü yeni doldurcam bu yaşta 2 çocuk baya zorluyor
konu başka tarafa kaydı ama kusura bakma
tekrar geçmiş olsun