• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bursada güvenilir sünnetçi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

beyzanurecrin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2011
106
0
46
Bursa
4,5 aylık oğlumu idrar yolu enfeksiyonu tekrar nüksetmemesi için sünnet ettirmek istiyorum bursada nerede yaptırsam daha ii olur yardım edin oğlumu emin ellere teslim edeyim

merhaba canım.
biz erken sünnetin faydalarından dolayı oğlumu 6. ayında sünnet ettirdik.operasyonu bursa çekirge doruk hastahanesinde Tamer Özekinci yaptı.bir haftayı almadı iyileşmesi ve biz çok memnun kaldık. ardımızdan şuan 4. ayını doldurmuş olan yiğeniminde sünnetini o gerçekleştirdi ve 3 aylık yapıldı onun sünnetide onda da bir sorunla karşılaşmadık ve onlarda çok memnunlar tavsiye ederim.ayrıca dini vecibelere uygun şekilde işlemi yapıyor dile getirdiğinizde bilginiz olsun.
ayrıca bu dönemde sünnet olmasının bir yararı daha gerçten çok çabuk iyileşiyor ve acıyı sezinlemiyor bile, sen daha tedbirli davranmaya çalışıyorsun ama bebekler hayatlarını aynı devam ediyorlar :emir_bebek: :1: şimdiden geçmiş olsun. sormak istediğin bir şey olursa seve seve yardımcı olurum.

Çok teşekkür ederim.annelık=vesveselik diyorum ben herzaman. herşeyden korkuyoruz mesele çocuklar olunca.altı bezlenince canı acımaz mı acaba.zaten olcak ne kadar erken olursa o kadar iyi diyoruz.sonbahar kış gibi olması daha ii olmaz mı eylül de filan yani yardımın için çok teşekkür ederim tekrar. daha çok kafanı şişiricem gibi geliyo

Çok teşekkür ederim.annelık=vesveselik diyorum ben herzaman. herşeyden korkuyoruz mesele çocuklar olunca.altı bezlenince canı acımaz mı acaba.zaten olcak ne kadar erken olursa o kadar iyi diyoruz.sonbahar kış gibi olması daha ii olmaz mı eylül de filan yani yardımın için çok teşekkür ederim tekrar. daha çok kafanı şişiricem gibi geliyo

doğru söylüyorsun insan ister istemez meraklanıyo. bezle pek temasi olmuoyr bir kaç gün bolca krem ve gazlı bez kullanıyorsun zaten üzerine ve dördüncü günde de ılık banyo tedavisi başlıyor. mümkünse hemen yaptırmanı tavsiye ederim. çünkü yaz aylarını ayara iyileşmesi açısından pek önermiyor doktorlar eylül ekimde de baya hareketlenmiş olucak daha zor sizin için. bizimki altı aylıktı aman dönmesin etmesin diye tepesinde sıkboğaz ettik çocuğu ama o yine yapcağından geri kalmıyordu ki canı acısa ya ağlar yada o kadar hareket etmezdi heralde :1: bu arada estafurullah istdiğini sorabilirsin.:70:

doğru söylüyorsun insan ister istemez meraklanıyo. bezle pek temasi olmuoyr bir kaç gün bolca krem ve gazlı bez kullanıyorsun zaten üzerine ve dördüncü günde de ılık banyo tedavisi başlıyor. mümkünse hemen yaptırmanı tavsiye ederim. çünkü yaz aylarını ayara iyileşmesi açısından pek önermiyor doktorlar eylül ekimde de baya hareketlenmiş olucak daha zor sizin için. bizimki altı aylıktı aman dönmesin etmesin diye tepesinde sıkboğaz ettik çocuğu ama o yine yapcağından geri kalmıyordu ki canı acısa ya ağlar yada o kadar hareket etmezdi heralde :1: bu arada estafurullah istdiğini sorabilirsin.:70:

yardımın için ve anlayışın için çok sağol.ben konurda 300 400 tl gibi duydum dorukta kaça yapılıyor acaba bilgilendirirsen sevinirim.şu aralar kredi çekme aşamasındayız ev alıcaz rabbim nasip ederse çektikten sonra düşünüyoruz.kib aeo

üzerinden tam bir sene geçti doğal olarak fiyatlar değişmiştir ama 300TL ye yaptırmıştık.bu arada sözümü olur inş. hayırlı bir şeye vesile olurum. ayrıca evinizde hayırlı olsun içinde mutlu huzurlu geçirin inş. :71:

üzerinden tam bir sene geçti doğal olarak fiyatlar değişmiştir ama 300TL ye yaptırmıştık.bu arada sözümü olur inş. hayırlı bir şeye vesile olurum. ayrıca evinizde hayırlı olsun içinde mutlu huzurlu geçirin inş. :71:

bugün telefon ettim 300 lokal 400 genel anestezi siz hangisini yaptırdınız lokal mantıklı iyi dileklerin için teşekkürler

canım biz lokal anestezi uygulattık zaten daha çok küçük ve genele hiç gerek yok ayrıca genelden korkabilir ve daha kötü sonuçlar doğurabilir düşüncesi vardı bizde malum basında bununla ilgili çok şey çıktı.yine doktor beyle bir görüşün ama sadece sünnet için genele ihiç gerek yok bence.

evet canım lokalle bölgesel aynı belden aşağı değil. bu arada kusuruma bakma biraz rahatsızdım şimdi açtım pc yi.

çok geçmiş olsun bende her zaman giremiyorum çocuklardan senin bu saatte ayakta olma nedenin bebeğin mi sorması ayıptır yani kaç çocuğun var
benim 2 yaşında bir kızım 5 aylık oğlum var 24 ümü yeni doldurcam bu yaşta 2 çocuk baya zorluyor
konu başka tarafa kaydı ama kusura bakma
tekrar geçmiş olsun

çok geçmiş olsun bende her zaman giremiyorum çocuklardan senin bu saatte ayakta olma nedenin bebeğin mi sorması ayıptır yani kaç çocuğun var
benim 2 yaşında bir kızım 5 aylık oğlum var 24 ümü yeni doldurcam bu yaşta 2 çocuk baya zorluyor
tekrar geçmiş olsun

çok teşekkür ederim canım.benim afacanmı afacan 19. ayına girmiş bir oğlum var. yok güzelim bıcırdan kaynaklı değildi ayakta oluşum bir iki gün hastahanede kaldım baya hırpanlanmışım heraldeki eve geldiğim gibi duş alıp uyumuşum günü uyuyarak geçirincede gece uyandım.
emin ol o yaşta anne olmak en güzeliymiş ben şimdi anlıyor ve kafamı taşlara vuruyorum. ben geçtiğimiz günlerde 30 umu doldurdum ve aslında çok geç kalmışım çocuk için şimdi şimdi anlıyorum çünkü her geçen sene insandan bişeyler götürüyor belki daha akıllıca düşünebiliyor ve planlı bir gebelikle, daha doğru yetiştirebiliyorsun çocuğu ama beyin ve beden zorlanıyor. çünkü hali hazırda belli başlı pek çok şeyi oturtmuş oluyorsun bu yaşlarda fakat çocuk her tabunun yıkıldığı durumu oluşturuyorki buda insanı çok zorluyor. bence en güzelini yapmışsın. şuanki aklım olsa 20 lerin başlarında çocuk sahibi olur ondan sonra hayata girişirdim.

tekrar geçmiş olsun

çok teşekkür ederim canım.benim afacanmı afacan 19. ayına girmiş bir oğlum var. yok güzelim bıcırdan kaynaklı değildi ayakta oluşum bir iki gün hastahanede kaldım baya hırpanlanmışım heraldeki eve geldiğim gibi duş alıp uyumuşum günü uyuyarak geçirincede gece uyandım.
emin ol o yaşta anne olmak en güzeliymiş ben şimdi anlıyor ve kafamı taşlara vuruyorum. ben geçtiğimiz günlerde 30 umu doldurdum ve aslında çok geç kalmışım çocuk için şimdi şimdi anlıyorum çünkü her geçen sene insandan bişeyler götürüyor belki daha akıllıca düşünebiliyor ve planlı bir gebelikle, daha doğru yetiştirebiliyorsun çocuğu ama beyin ve beden zorlanıyor. çünkü hali hazırda belli başlı pek çok şeyi oturtmuş oluyorsun bu yaşlarda fakat çocuk her tabunun yıkıldığı durumu oluşturuyorki buda insanı çok zorluyor. bence en güzelini yapmışsın. şuanki aklım olsa 20 lerin başlarında çocuk sahibi olur ondan sonra hayata girişirdim.

bursa osmangazi de oturuyorum ve şimdilik annemlerin alt katında dışarı çıktığımda daha evlenmemiş rahat rahat gezen arkadaşları görüğümde acele etmişsinn diyorum.ama çocukların sevgisine bakınca geç bile kalmışım bu duyguyu daha erken tatmalıymışım diyorum.dediğin gibi çocuk o kadar farklı ki insanın hayatının tamamını kaplıyo benlikten çıkıyosun sadece onlar oluyor.evlenene kadar okuldu kurstu evde pek durmadım şimdi 2 tana küçük çocuk yardımsız dışarı çıkamıyorum her zaman annem bile olsa birine mahkum olmak zor inş.şu 2 yılı atlatsak belki rahatlarım diye umut ediyorum hadi hayırlısı bakalım

ben de inşallah doruk tıp2ta sünnet ettircem bebişkomu:)
yaptırıp sonrasında yazarım burdan deneyimlerimi
umarım hayırlı güzel olur oğluşum acısız dertsiz atlatır:):3:

Back