Bursa'da Grev. Eşimi özlüyorum ama eve de gelmesin

ÇOK MANTIKLI ASLINDA BUNUN İÇİN BEN BİLE YATIP KALKARIM FABRİKANIN KAPISININ ÖNÜNDE

zaten imzala diyip önüne koymuyolar ki insanın, kendilerinden olanın kayırıldığını gören bazı arkadaşlar iyi bari ben de üye olayım diyo mobbing bi yerde

ben ücretsiz izin dilekçemi vermek için son kez gittim ilişik kesmeden gel şunu da imzala dediler evdeki haklarımı mı koruyacaksınız dedim geçtim

odada 3 kisiyiz tüm işi bitaraf olan ya da başka tarafta olan kişi yapıyo tüm şubelerde böyle, evet bildiginiz taraf var, buna dayanan oluyo dayanamayan oluyo, sendika siyasetle iç içe memur sene üye değilsen iktidarı desteklemiyosun demek oluyo, o zaman hükümetin verdiği maaşı alma diyen oldu, kendini hükümet memuru sanıyo adam, devlet hükümet ayrımını yapamıyo

devlet dairelerinde bir de cemaatlesme var ki o işin din boyutu ban yerim

öyle ama ben taviz vermem.
ben menfaat için asla üye olmam .

İşleyişi bir değil biliyorum.
Biz sözleşmeli atandık arkadaşlar kendilerini mecbur hissettiler sanırım.
İl müdürü odasına çâğırıp sendikaya üye olmamızı tembihliyordu.
Benim başıma gelmedi ama çok duydum evrakların arasında sendika üyelik formunun da imzalatıldığını.
Okumamişlar demek ki.

Ben Bursalıyım.İstanbulda çalışıyor olsamda sizi eşinizi ve çalışan herkesi ailelerini gönülden destekliyorum.Sizin emekleriniz sayesinde şehrimiz kalkındı,sanayi şehri oldu.Emeklerinizin karşılığını Allahın izniyle alıcaksınız.Yılmayın susmayın.Sizin için dua edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…