- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
-
- Konu Sahibi Pokahontass
Benimki 2 vardiya. gündüzdeyken sabah 6:45 iş başı. 5bucukta çıkıyor evden. akşam 16:30 paydos 17'de evde :)
Gecede ise 16:30 işbaşı gece 02:15 çıkış mesai olursa eğer 04:30 da çıkıyor sabah 5te evde :)
Ben diyorumki eşime keşke maaşlara iyileştirme yerine saatlerinize iyileştirme isteseydiniz. :)
memur sendikaları ile işçi sendikalarının işleyişi bir değil .
Ayrıca ben de memurum .Memur sene üye olmadım .Kimse bu şekilde zorlayamaz ki kimseyi .
İmzaladığınız evraklara da bakmıyor musunuz ayrıca .
Ya senet imzalatsalardı onu da mı imzalayacaktınız .
öyle ama ben taviz vermem.zaten imzala diyip önüne koymuyolar ki insanın, kendilerinden olanın kayırıldığını gören bazı arkadaşlar iyi bari ben de üye olayım diyo mobbing bi yerde
ben ücretsiz izin dilekçemi vermek için son kez gittim ilişik kesmeden gel şunu da imzala dediler evdeki haklarımı mı koruyacaksınız dedim geçtim
odada 3 kisiyiz tüm işi bitaraf olan ya da başka tarafta olan kişi yapıyo tüm şubelerde böyle, evet bildiginiz taraf var, buna dayanan oluyo dayanamayan oluyo, sendika siyasetle iç içe memur sene üye değilsen iktidarı desteklemiyosun demek oluyo, o zaman hükümetin verdiği maaşı alma diyen oldu, kendini hükümet memuru sanıyo adam, devlet hükümet ayrımını yapamıyo
devlet dairelerinde bir de cemaatlesme var ki o işin din boyutu ban yerim
öyle ama ben taviz vermem.
ben menfaat için asla üye olmam .
İşleyişi bir değil biliyorum.memur sendikaları ile işçi sendikalarının işleyişi bir değil .
Ayrıca ben de memurum .Memur sene üye olmadım .Kimse bu şekilde zorlayamaz ki kimseyi .
İmzaladığınız evraklara da bakmıyor musunuz ayrıca .
Ya senet imzalatsalardı onu da mı imzalayacaktınız .
Ben Bursalıyım.İstanbulda çalışıyor olsamda sizi eşinizi ve çalışan herkesi ailelerini gönülden destekliyorum.Sizin emekleriniz sayesinde şehrimiz kalkındı,sanayi şehri oldu.Emeklerinizin karşılığını Allahın izniyle alıcaksınız.Yılmayın susmayın.Sizin için dua edicem.Kesinlikle arkasındayım eşimin ve direnen arkadaşlarının. Bazen çok bitkinim diyor uykusuzluk çok çekiyor havalar sıcak diyor ama direnmesi için destek oluyorum olabildiğim kadar. Zaten pes etmeyi düşünmüyor. İsterlerse atsınlar işten diyor, Rızkımız neredeyse o olur diyor. Gurur duyuyorum eşimlede omuz arkadaşlarıylada..
Ve sizler bursadan yada başka ilden metal işçisi olsun olmasın destek olan herkeze binlerce kezz teşekkür ediyorum.