- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
-
- Konu Sahibi Pokahontass
Aynı fabrika değil 3 ayrı fabrika. Güvenlik sağlamak diyince ne anlıyorsunuz
Bakın bende mühendis olduğum halde 3 kuruşa başka is yapıyorum sırf ev gecindirmek için 1 kurusun değerini bilirim. Beni yargilamayin hayatımı şu an bugün dün ne yaşadım ne yaşıyorum eşim aynı şekilde bilemezsiniz
Merhabalar bayanlar. Gündemi takip ediyorsanız şuan Bursa da büyük bir eylem var. Eşim cuma gününden beri fabrika da direnişte. Daha hiç eve gelmedi. Onunla birlikte ben de çöküş içerisindeyim. Bir an önce hayırlısıyla olumlu sonuçlar olsa da eylemde olan herkez ailesine eşine çocuğuna kavuşsa
Evet çok özlüyorum ama inanın bu dava çözülmedende eve gelsin istemiyorum. Hakkını arasın pes etmesin istiyorum. Vazgeçerse hayatı boyunca belki de ezilicek kendi vicdanıyla, arkadaşları tarafından. Doğru düşünüyorum diğmi? Herakşam iş çıkışı gidiyorum yanına 2 3 saat duruyorum fabrikanın orda.
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar bu direniş işçilerimize olumlu sonuçlar getirsin inşallah.. [/QUOT hayırla sonuçlanır inşallah
Size elinizdeki ile yetinmek öğretilmiş ne güzel bir de hakkını aramak öğretilse imiş tam olacakmış.Limonsaris41029366 .!.:Bakın bende mühendis olduğum halde 3 kuruşa başka is yapıyorum sırf ev gecindirmek için 1 kurusun değerini bilirim. Beni yargilamayin hayatımı şu an bugün dün ne yaşadım ne yaşıyorum eşim aynı şekilde bilemezsiniz
aa tamam o zmaan ses çıkarmasınlar, ezilmeye devam.Ben de hak arayışı içindeyim ama bazen hersey göründüğü gibi değildir yakinda anlarsınız zaten. Ben işinden olmasınlar istiyorum emekçiler.
bir takım sözler verilmiş ama direnişçiler bunu yazı ile garantileyin deyince yine anlaşamamışlar.Merhabalar bayanlar. Gündemi takip ediyorsanız şuan Bursa da büyük bir eylem var. Eşim cuma gününden beri fabrika da direnişte. Daha hiç eve gelmedi. Onunla birlikte ben de çöküş içerisindeyim. Bir an önce hayırlısıyla olumlu sonuçlar olsa da eylemde olan herkez ailesine eşine çocuğuna kavuşsa
Evet çok özlüyorum ama inanın bu dava çözülmedende eve gelsin istemiyorum. Hakkını arasın pes etmesin istiyorum. Vazgeçerse hayatı boyunca belki de ezilicek kendi vicdanıyla, arkadaşları tarafından. Doğru düşünüyorum diğmi? Herakşam iş çıkışı gidiyorum yanına 2 3 saat duruyorum fabrikanın orda.
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar bu direniş işçilerimize olumlu sonuçlar getirsin inşallah..
Hayırdır.İşverenler akrabanız mı olur?Devam ederlerse daha çok başları yanacak
Aynı fabrika değil 3 ayrı fabrika. Güvenlik sağlamak diyince ne anlıyorsunuz
Çapulcular adına selamınızı aldım.Tum duyarli destekleyiciler ve hakkini arayip insaniz biz mesajini veren kardeslere devrimci selami olsun...
Ben de direk o bölümü aldım hafızama 'DEVAM EDERLERSE BAŞLARI YANACAK' bu ne ya cahil pasif zihniyet sizin hep başımız yanacak aman yapmayalım susalım ya kötü olursa gibi güvensiz zihniyetlerniz yüzünden bir adım ilerliyemiyoruz ya korkmayın artık sesler duyulsun.Hayırdır.İşverenler akrabanız mı olur?
grev ,lokavt bunlar yasal haklardır..insanlar haklarını sonuna kadar aramalıdır da bazı arkadaşların direnişçiler devrimciler yoldaşlar diye bu işin mokunu çıkarması acayip komik...düzenli birlikleri kurup savaşa gitmiyor bu insanlar olması gereken fakat verilmeyen haklarının peşinde koşuyorlar ,işi itici hale getirmeyin bir zahmet.