- 15 Kasım 2013
- 7.679
- 3.799
-
- Konu Sahibi Pokahontass
benim eşimde grevde canım 3 gündür göremiyorumMerhabalar bayanlar. Gündemi takip ediyorsanız şuan Bursa da büyük bir eylem var. Eşim cuma gününden beri fabrika da direnişte. Daha hiç eve gelmedi. Onunla birlikte ben de çöküş içerisindeyim. Bir an önce hayırlısıyla olumlu sonuçlar olsa da eylemde olan herkez ailesine eşine çocuğuna kavuşsa
Evet çok özlüyorum ama inanın bu dava çözülmedende eve gelsin istemiyorum. Hakkını arasın pes etmesin istiyorum. Vazgeçerse hayatı boyunca belki de ezilicek kendi vicdanıyla, arkadaşları tarafından. Doğru düşünüyorum diğmi? Herakşam iş çıkışı gidiyorum yanına 2 3 saat duruyorum fabrikanın orda.
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar bu direniş işçilerimize olumlu sonuçlar getirsin inşallah..
aklı başında memurlar da memur sene karşı çıkmalı yüzde 3 zama tav olup bir de bunu başarı gibi gösterdikleri için
sendikalar emeği ve hakkı savunması gereken oluşumlar, sendikanın dini olmaz siyasi görüşü olmaz, hak savunur ülkemizde birçok sendika şakşakçı
Merhabalar bayanlar. Gündemi takip ediyorsanız şuan Bursa da büyük bir eylem var. Eşim cuma gününden beri fabrika da direnişte. Daha hiç eve gelmedi. Onunla birlikte ben de çöküş içerisindeyim. Bir an önce hayırlısıyla olumlu sonuçlar olsa da eylemde olan herkez ailesine eşine çocuğuna kavuşsa
Evet çok özlüyorum ama inanın bu dava çözülmedende eve gelsin istemiyorum. Hakkını arasın pes etmesin istiyorum. Vazgeçerse hayatı boyunca belki de ezilicek kendi vicdanıyla, arkadaşları tarafından. Doğru düşünüyorum diğmi? Herakşam iş çıkışı gidiyorum yanına 2 3 saat duruyorum fabrikanın orda.
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar bu direniş işçilerimize olumlu sonuçlar getirsin inşallah..
Sendikaların hepsi yalaka, hepsi satılmış !
insanlar haklarını istiyor siz seçim diyorsunuz. ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler.haklısınız ....Seçim öncesi olması insanın aklına başka şeyler getiriyor değil mi
Istediginiz gibi anlayın bişey demiyorum grev yüzünden bende eşimde kayinpederim de olay çıkmasın diye fazladan çalışıyoruz ne için kim için biz hakkettigimizi alıyor muyuz Hayır ama tek derdimiz herkes iyi olsun kaç gündür kocamı göremiyorum siz yine gidebilir gorebilirsinizinsanlar haklarını istiyor siz seçim diyorsunuz. ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler.haklısınız ....
Istediginiz gibi anlayın bişey demiyorum grev yüzünden bende eşimde kayinpederim de olay çıkmasın diye fazladan çalışıyoruz ne için kim için biz hakkettigimizi alıyor muyuz Hayır ama tek derdimiz herkes iyi olsun kaç gündür kocamı göremiyorum siz yine gidebilir gorebilirsiniz
Istediginiz gibi anlayın bişey demiyorum grev yüzünden bende eşimde kayinpederim de olay çıkmasın diye fazladan çalışıyoruz ne için kim için biz hakkettigimizi alıyor muyuz Hayır ama tek derdimiz herkes iyi olsun kaç gündür kocamı göremiyorum siz yine gidebilir gorebilirsiniz
Aynı fabrika değil 3 ayrı fabrika. Güvenlik sağlamak diyince ne anlıyorsunuzSizlerin görevi ne ki olay çıkmasın istiyorsunuz? Olay çıkarsa size ne olacak? Aynı fabrkada 3 kişi olduğunuza göre bu işçilerle aynı düzeyde değilsinizdir diye düşünüyorm.
Yılbaşında gelecek üç kuruş zammı hevesle beklemenin tadını bilmeyenler hiç konuşmasın.
Aynı fabrika değil 3 ayrı fabrika. Güvenlik sağlamak diyince ne anlıyorsunuz
Devam ederlerse daha çok başları yanacak
Bakın bende mühendis olduğum halde 3 kuruşa başka is yapıyorum sırf ev gecindirmek için 1 kurusun değerini bilirim. Beni yargilamayin hayatımı şu an bugün dün ne yaşadım ne yaşıyorum eşim aynı şekilde bilemezsiniz
Seçim öncesi olması insanın aklına başka şeyler getiriyor değil mi
ama burda problem grev yapanda mı ? greve sebep olan durumda mı ? yani siz fazladan mesaiyi grev yapanlar yüzünden yaşamıyorsunuz. sizin Dediğiniz gibi olsa kimse hiç bir şeye ses çıkarmaması lazım . Anlıyorum sizi ama burda Hakkını arayana yeter arama demek doğru değil.Istediginiz gibi anlayın bişey demiyorum grev yüzünden bende eşimde kayinpederim de olay çıkmasın diye fazladan çalışıyoruz ne için kim için biz hakkettigimizi alıyor muyuz Hayır ama tek derdimiz herkes iyi olsun kaç gündür kocamı göremiyorum siz yine gidebilir gorebilirsiniz