- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
-
- Konu Sahibi Pokahontass
Seçim öncesi olması insanın aklına başka şeyler getiriyor değil mi
Seçim öncesi olması insanın aklına başka şeyler getiriyor değil mi
içinde derken, grevin hangi tarafında
Ben de hak arayışı içindeyim ama bazen hersey göründüğü gibi değildir yakinda anlarsınız zaten. Ben işinden olmasınlar istiyorum emekçiler.Arkadaşın hangi taraf olduğu bariz belli gibi. Seçim öncesi yada sonrası farketmiyor HAK ARAYIŞINDA. Sen hiç girdin mi o grev alanına? Bir tane siyasete dahayalı birşey gördün mü işçilerden ?
Ben de hak arayışı içindeyim ama bazen hersey göründüğü gibi değildir yakinda anlarsınız zaten. Ben işinden olmasınlar istiyorum emekçiler.
Beni yanlış anlamanızı istemem bende aynı fabrikalardan birinde çalışıyorum konuşulan yapılan edilen herseye birebir şahidim. Diyorum ki eğer zam alan fabrikayı baz alarak direniyorlarsa yanlış yapıyorlar ama bizim hakkımız aldığımız ücret değil diyerek direniyorlarsa hayırlısı olsun haklarında
Beni yanlış anlamanızı istemem bende aynı fabrikalardan birinde çalışıyorum konuşulan yapılan edilen herseye birebir şahidim. Diyorum ki eğer zam alan fabrikayı baz alarak direniyorlarsa yanlış yapıyorlar ama bizim hakkımız aldığımız ücret değil diyerek direniyorlarsa hayırlısı olsun haklarında
Bosch 3-4 senedir hiç zam almadan çalıştıEvet direnişlerinin bir kısmı Bosch fabrikasının aldığı zam ile alakalı ve bunu baz almakta çok haklılar. Çünkü bosch fabrikası bukadar mesai yapmıyor. Buakdar fazla saat çalışmıyor. Ama direndikleri bir durumda varsa yeni giren işçinin maaşı 1200 5 yıllık adamın maaşı 1300.
Direnen tüm arkadaşları destekliyorum , haklı mücadelesinin yanındayım. her ne kadar orda olmasakta tabiki bizde destekliyoruz.
umarım en kısa zamanda talepleri karşılanır ve eşine kavuşursun canım.