Bursa'da Grev. Eşimi özlüyorum ama eve de gelmesin

Seçim öncesi olması insanın aklına başka şeyler getiriyor değil mi

e seçim zamanı diye ne olmuş yani..Bunun siyasetle ne ilgisi var..Tofaş ak partinin mi yada chp.. koç un firması..

zihniyet değişmez bu ülkede soma unutulup hala hükümetin şakşakcılığını yapanlar..Bunları da 2 güne unutur merak etme.

Aksine içerde olanlar dışarıdsa destekleyenlere bilhassa uyarılarda bulunuyolar. Kesinlikle siyaset ile paylaşım vs yapılmasın diye. Amacımız sadece hakkımız diye. Bence konuyu dağtmayın siyaseti sokmayn lütfen konuma. Çünkü konumun kapanmasını istemiyorum! Ben burada destek olanlar ile birlikte dertleşmek istiyorum. Eşlerimiz babalarımız orada direnirken, bir işe yaramasa bile buradan destek olmak istiyorum

Allah yardımcıları olsun sizede sizin gibi zor durumda olan herkesin yardımcısı olsun haklarını sonuna kadar arasınlar sinmiş toplumun sesi oldular amaçlarına ulaşırlar inş.

Arkadaşın hangi taraf olduğu bariz belli gibi. Seçim öncesi yada sonrası farketmiyor HAK ARAYIŞINDA. Sen hiç girdin mi o grev alanına? Bir tane siyasete dahayalı birşey gördün mü işçilerden ?
Ben de hak arayışı içindeyim ama bazen hersey göründüğü gibi değildir yakinda anlarsınız zaten. Ben işinden olmasınlar istiyorum emekçiler.

Arkadaşım eşinize ve işçi kardeşlerimize haklarını aradıklarını için gönülden kutluyor ve destek veriyorum. Hak verilmez, hak alınır.. Haklarını sonuna kadar istesinler.. Haklarını alsınlar. Aslında daha neyi bekliyoruz ki.. Bu kötü günlerde birlikte, beraber ve örgütlü olmaktan başka.. Örgütlüysek her şeyiz, örgütsüzsek hiçbir şey..

Hak aramak terörizmle eş tutulacak bizde nerdeyse.

Seçim öncesi ağlamalar sızlanmalar da benim aklıma kötü şeyler getiriyor.

Bu arada grev için doğru zaman seçim öncesidir. Hükümet dahil olup işçilere istediklerini verirse birçok kişinin oyunu alabilir.

İnşallah istediklerini alırlar. Ben de fabrikada çalışıyorum. çalışma saatleri uzatıldı saçma şekilde. biz de uzatılan saatte çalışmama eylemi yapıyoruz :) sendikamız yok. Sürekli görüşülüyor genel müdürle. Keşke greve gidebilsek.

bu arada pazar günü kaybettiğimiz thy teknisyeni arkadaşımızı da rahmetle anıyorum.

Ben de hak arayışı içindeyim ama bazen hersey göründüğü gibi değildir yakinda anlarsınız zaten. Ben işinden olmasınlar istiyorum emekçiler.

Size şöyle söyliyeyim inan ki bunu çok içten söylüyorum bu davadan dolayı olurada eşimi çıkartırlarsa üzülmem. Çünkü derim ki geleceği için benim için iyi şartlarda yaşamak için hakkını aradı direndi. Evet bu bana sadece manevi olarak bir getirisi olur. Maddi olarak sıkıntıyı en fazla 1 2 ay çekerim. Çalışmak isteyene inanın ki iş çok fazla. tarafınızı açık açık bir şekilde belli ederseniz eğer sizinle farklı bir pozisyonda açık oturum yapabilirim bu konuyla ilgili. Dediğim gibi 4 yıl öncesi sendika üyesiydim ve amaç nedir biliyorum.

Beni yanlış anlamanızı istemem bende aynı fabrikalardan birinde çalışıyorum konuşulan yapılan edilen herseye birebir şahidim. Diyorum ki eğer zam alan fabrikayı baz alarak direniyorlarsa yanlış yapıyorlar ama bizim hakkımız aldığımız ücret değil diyerek direniyorlarsa hayırlısı olsun haklarında

yahu benim babamın arsası 3 milyon tl şu an ki değeri.. Ama imara açık değil..Halkı varlık içinde yokluk çektiriyor bu hükümet. Kendine gelince saray yaptırırlar. milletin tapulu arsalarını gasp ederler..

O saraya bir de ak mezar yapsın..Öteki tarafta hasret kalmasınlar.

Tüm işçilerin sonuna kadar arkasindayiz direnmeden mücadele etmeden hak alınamaz bu ülkede. Keşke biz memurlar da işçiler gibi orgutlenebilsek Haklarımız için mücadele edebilsek.

Inşallah direnisin sonu güzel olur Allah esine ve tum emekçi insanlara kolaylik versin.

Beni yanlış anlamanızı istemem bende aynı fabrikalardan birinde çalışıyorum konuşulan yapılan edilen herseye birebir şahidim. Diyorum ki eğer zam alan fabrikayı baz alarak direniyorlarsa yanlış yapıyorlar ama bizim hakkımız aldığımız ücret değil diyerek direniyorlarsa hayırlısı olsun haklarında

İşten çıkarılırlarsa eğer bu kanuni bir yaptırım mı olur? Bu durumda işçiler mi haksız duruma düşer? Hiç sanmıyorum. İşten atılacaksam bu yüzden atılmayı tercih ederdim.

Evet direnişlerinin bir kısmı Bosch fabrikasının aldığı zam ile alakalı ve bunu baz almakta çok haklılar. Çünkü bosch fabrikası bukadar mesai yapmıyor. Buakdar fazla saat çalışmıyor. Ama direndikleri bir durumda varsa yeni giren işçinin maaşı 1200 5 yıllık adamın maaşı 1300.

Direnen tüm arkadaşları destekliyorum , haklı mücadelesinin yanındayım. her ne kadar orda olmasakta tabiki bizde destekliyoruz.:KK31:

umarım en kısa zamanda talepleri karşılanır ve eşine kavuşursun canım.

Evet direnişlerinin bir kısmı Bosch fabrikasının aldığı zam ile alakalı ve bunu baz almakta çok haklılar. Çünkü bosch fabrikası bukadar mesai yapmıyor. Buakdar fazla saat çalışmıyor. Ama direndikleri bir durumda varsa yeni giren işçinin maaşı 1200 5 yıllık adamın maaşı 1300.
Bosch 3-4 senedir hiç zam almadan çalıştı

Direnen tüm arkadaşları destekliyorum , haklı mücadelesinin yanındayım. her ne kadar orda olmasakta tabiki bizde destekliyoruz.:KK31:

umarım en kısa zamanda talepleri karşılanır ve eşine kavuşursun canım.

İnşallah canım teşekkürler desteğin için. Eşimin ve diğer arkadaşlarının zafer işaretiyle evlerine dönmelerini bekliyorumm

Batman'da insanlara resmen memur senli olmaları konusunda baskı yapılıyo, Toki evlerine girmek için memurlardan bu sendikaya üye olmaları istenmis zam görüşmelerinde üyesi en çok olan sendika daha baskın olduğundan sayı önemli tabi, ben sendika üyesi değilim beni temsil edecekbi sendika olduğunu düşünmüyorum ama kurumumda açıkça gördüğüm şudur ki bizden onlardan muamelesi yapılıyo, amir konumundaki kişi temsilcilik yapıyo üye olmayan ya da başka sendikalı olanlar kimse yük onların omzuna biniyo böyle rezil bir düzen

X