- 12 Haziran 2013
- 1.238
- 1.191
-
- Konu Sahibi Pokahontass
Merhabalar bayanlar. Gündemi takip ediyorsanız şuan Bursa da büyük bir eylem var. Eşim cuma gününden beri fabrika da direnişte. Daha hiç eve gelmedi. Onunla birlikte ben de çöküş içerisindeyim. Bir an önce hayırlısıyla olumlu sonuçlar olsa da eylemde olan herkez ailesine eşine çocuğuna kavuşsa
Evet çok özlüyorum ama inanın bu dava çözülmedende eve gelsin istemiyorum. Hakkını arasın pes etmesin istiyorum. Vazgeçerse hayatı boyunca belki de ezilicek kendi vicdanıyla, arkadaşları tarafından. Doğru düşünüyorum diğmi? Herakşam iş çıkışı gidiyorum yanına 2 3 saat duruyorum fabrikanın orda.
Dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar bu direniş işçilerimize olumlu sonuçlar getirsin inşallah..
Devam ederlerse daha çok başları yanacak
Çok iyi biliyorum merak etmeyin evet grev en doğal hak ama doğru zamanda doğru kişiye karşı olmalı şu an Doğru değil. Içinde olduğum için söylüyorumSonuna kadar destekliyorum..kapitalizm ile insanları sömürüyorlar..Tek dertleri kar elde etmek..Para para para..
4 günde 10.000 araba üretimi.. verdikleri 1500 tl maaş.. Yazık.. Emek hırsızları..
Aynı üretimi avrupa da yaptırsa kaç paradan maaş vermek zorundalar..Ama bizim halkımız cahil tamahkar nasıl olsa dimi???
helal olsun...
Şu asgari ücretlilerinde gözü açılıp yürüse bu ülke farklı yerlere gidecek..
HAK VERİLMİYORSA BÖYLE ALINMALI .... GREV EN TABİ HAKTIR. BİRAZ DA ONLAR KAYBETSİN...
ZARARLI ÇIKAR DİYENLER..KALİFİYE ELEMANI YETİŞTİRMEK EN AZ 1 YIL...
O İNSANLARI BİRAZ ZOR ÇIKARTIRLAR İŞTEN.
Çok iyi biliyorum merak etmeyin evet grev en doğal hak ama doğru zamanda doğru kişiye karşı olmalı şu an Doğru değil. Içinde olduğum için söylüyorum
Seçim öncesi olması insanın aklına başka şeyler getiriyor değil mie ne zmn grev yapacak bu insanlar.Sezon sonu mu?? Mevsimsel mi oluyor daha da açarsan anlıcaz
Çok iyi biliyorum merak etmeyin evet grev en doğal hak ama doğru zamanda doğru kişiye karşı olmalı şu an Doğru değil. Içinde olduğum için söylüyorum
Eylemde neden haklı olduklarını düşünüyorsunuz ben onu merak ediyorum. 3-4 senedir hiç zam almadan çalışan bir fabrika yeni zam aldı. Hatta daha maaşlarına yansımadı bile. Ayrıca diğer fabrikaya verilen zam fabrika tarafından verildi sendikanın bile haberi yoktu