How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gelinlik Modelleri Bursa'da gelinliğimi diktirebilrceğim kaliteli bi moda evi tavsiyesi olan?

hadddiii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2014
13
0
1
Balıkesir
Arkadaşlar Balıkesir'de oturuyorum gelinliğimi Bursa'da diktirmek istiyorum fakat nerede diktireceğimi bilmiyorum yarın gideceğim için acil tavsiyelerinizi bekliyorum lütfennnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar Balıkesir'de oturuyorum gelinliğimi Bursa'da diktirmek istiyorum fakat nerede diktireceğimi bilmiyorum yarın gideceğim için acil tavsiyelerinizi bekliyorum lütfennnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba ben de arıyorum düğünüm temmuzda internetten bakayım dedim ve bir siteye girdim yaklasık olarak her ilden moda evi var galba bi bakmanı tavsiye ederim sitenin ismi gelinlikkirala

merhabalar bursa moda da kampanya var sectıgınız gelınlıge gore 1250-1500-1750 fıyatlar su an ve aksesuarlar , gelın cıcegı ve ayakabı dahıl fıyata. hazırda alabılırsınız dıktırebılırsınızde.. ben orayla anlastım ılk provama gıttım bıle ;)

kampanya 28 şubata kadar gecerlı , sonrasında 2750 den açılış yapılıyor ve Altıparmak ve Kapalı Çarsıdakı gelınlıkcılerı de gezmıstım ordada en uygun gelınlık 2500 den baslıyor.. Bır bakın derım ama elınızı çabuk tutun ..

Back