• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursa'da gelin hamamımda fotoğraf çekecek bayan fotoğrafçı arıyorum... Önerisi olan??

akseliak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
135
15
98
Ankara
Merhaba kızlar,
Haziran ayında gelin hamamı yapacağım kısmetse. Hamamın soğukluk kısmında henüz herkes süslü ve giyimli iken kınam yakılacak. Bu aşamada fotoğraf ve video için bayan fotoğrafçı arıyorum. Baskı almayacağım, fotoğrafları cd ile alabilirim. Bu yüzden profesyonel makinesi olup da belirli bir fotoğrafçı firma ile çalışmayan birisinden de yardım alabilirim (maliyetini karşılamak kaydıyla). İlgilenen arkadaşlardan cevap bekliyorum. Teşekkürler...

Merhaba kızlar,
Haziran ayında gelin hamamı yapacağım kısmetse. Hamamın soğukluk kısmında henüz herkes süslü ve giyimli iken kınam yakılacak. Bu aşamada fotoğraf ve video için bayan fotoğrafçı arıyorum. Baskı almayacağım, fotoğrafları cd ile alabilirim. Bu yüzden profesyonel makinesi olup da belirli bir fotoğrafçı firma ile çalışmayan birisinden de yardım alabilirim (maliyetini karşılamak kaydıyla). İlgilenen arkadaşlardan cevap bekliyorum. Teşekkürler...

Merhaba,

Profesyonel bir makinem var. Uzun süredir amatör olarak, son 6 aydır da profesyonel olarak fotoğrafçılıkla ilgileniyorum. Ankara'da yaşıyorum ama çekim için Bursa'ya gelmemle ilgili benim açımdan bir sıkıntı yok.

Sizin içinde uygunsa yardımcı olmak isterim..

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,

Merhaba

Bu konuda yardımcı olabilirim . 10 yıldır fotoğraf ile ilgileniyorum . 5 yıldır da profesyonel olarak gerçekleştiriyorum . Birçok çeşitli illerde bu tarz çalışmalar gerçekleştirdim . Konu ile ilgili olarak yardımcı olmak isterim . :)

Merhaba kızlar,

merhaba ben de eylülde evleniyorum. gelin hamamı yapacağız biz de ama henüz bir yer bulamadık. sen nerede yapıyorsun? nasıl olacak? fiyat nasıl? bilgi verirsen çok sevinirim.

merhaba ben de eylülde evleniyorum. gelin hamamı yapacağız biz de ama henüz bir yer bulamadık. sen nerede yapıyorsun? nasıl olacak? fiyat nasıl? bilgi verirsen çok sevinirim.

kızlar yaptınız mı hamamlarınızı? bende gelecek bahar için gelin hamamı araştırmaya başladım. nedelerde yaptınız? memnun kaldınız mı? var mı bir tavsiyeniz??

Back