bursada gelin çiçeği malzemeleri bulabileceğim yer??

aplasi

Eymen Mert'in annesi :)
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2012
960
708
158
slm kızlar başlıktanda anlaşıldığı üzere gelin çiçeğimi kendim yapmak istiyorum ama gerekli yapay çiçekleri ve kurdalesiydi ıvırı zıvırını nereden bulabilirim???
gelinlikçim söylemesi ayıp dandik bi buketi 100tl ye kakalamaya çalışınca uyuz oldum kendim daha güzelini daha uygununa yaparım dedim :))

cnm kapalı çarşının üst tarafında havuz olan kısmında boncukçuların olduğu bi yer var orda asil ipek diye bir mağaza var gelin aksesuarlarıyla ilgili çok seçenek bulabilirsin çok güzel şeyler var

teşekkür ederim cumhuriyet cad. bi çiçekçiden aldım yaptım hatta :)

Merhaba ben de kendi gelin buketimi kendim yaptım. Cumhuriyet caddesinin İnönü caddesine yakın tarafında yapay çiçekçi var. Tam sokağını söyleyemem ama cumhuriyet caddesindeki koza davetiye dükkanının hemen karşısında. Ben oradan lateks gül aldım. Lateks güller gerçek güllere en çok benzeyen yapma çiçek çeşididir. Saten kurdelayı herhangi bib tuhafiyeden alabilirsin, çiçek ızgaranın altında boncuk, el işi satan dükkanlarda da var. Ben irili ufaklı aldım gülleri ve toz pembe, krem, beyaz renklerde. Hepsini mix ettim ve orantıladım elimde. Sonra kalın toz pembe saten kurdela ile sardım ve üst kısmından fiyon yaptım. Ardından yine üst kısmında ve saten kurdelanın fiyonkunun üstünden organze krem kurdela bağladım onu da yaklaşık 1 metre kada sarkıttım. Uzun kurdelalı buketler çok hoşuma gdiyor. Hayırlı olsun şimdidien

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…